• 👉 Patronen in ✔ Nederlands ✔ English ✔ Deutsch
  • 📌Unieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!

Inspiratie is Overal

Dat geldt echt voor mij. Inspiratie is echt overal! Ik hoef maar naar iets te kijken en ik krijg een idee! Of ik krijg een idee en ga dan op zoek naar de juiste materialen. Of ik ben mijn stamboom aan het uitpluizen en kom zomaar een Viking tegen! Als je deze blogs leest kom je erachter hoe het helemaal in zijn werk gaat bij mij. Hoe kom ik aan inspiratie om een nieuw haakpatroon te ontwerpen? Lees gauw verder…

Haakpatroon van Pedr de Viking

De mooiste haakpatronen voor Pasen

Zeg je Pasen, dan zeg ik Paaseitjes! Zodra de Kerstman zijn slee weer terug naar de Noordpool heeft gevolgen, kun je ze al vinden in de winkels: Paaseitjes! Op de voet gevolgd door chocolade paashazen en andere Paaslekkernijen!

Lees meer »

2022: Een jaar vol leuke amigurumi haakpatronen

Het was weer een heel leuk en productief ontwerp en haak-jaar! Nee, niet net zo productief als het jaar ervoor, toen ik naast al mijn andere patronen ook nog mijn boek Aan de Kust heb gepubliceerd, maar productief op een andere manier. Er zijn 11 patronen uitgekomen dit jaar, waarvan er 2 eerder al in het haakmagazine Aan de Haak hebben gestaan.

Lees meer »

De aller mooiste Halloween Haakpatronen

Als ik aan Halloween denk, denk ik aan een leuk feest waar je, verkleed als heks, zombie of iets anders engs, je elkaar heerlijk de stuipen op het lijf kunt jagen! Toen mijn kinderen nog klein waren en op de basisschool zaten, was het Halloweenfeest net in opkomst in de regio, overgewaaid vanuit Amerika. 

Lees meer »

De allerleukste herfstpatronen

Zeg je herfst, dan denk ik gelijk aan mooi najaarsweer. Lange wandelingen in het bos maken, kastanjes, eikeltjes, dennenappels en beukennootjes zoeken om er thuis een mooi schaaltje mee te vullen. Herfst is ook een heel kleurrijk seizoen, de bladeren van de bomen krijgen de mooiste kleuren, er zijn veel mooie paddenstoelen te zien.

Lees meer »