• 👉 Patronen in ✔ Nederlands ✔ English ✔ Deutsch
  • 📌Unieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!

Inspiratie is Overal

 

Dat geldt echt voor mij. Inspiratie is echt overal! Ik hoef maar naar iets te kijken en ik krijg een idee! Of ik krijg een idee en ga dan op zoek naar de juiste materialen. Of ik ben mijn stamboom aan het uitpluizen en kom zomaar een Viking tegen! Als je deze blogs leest kom je erachter hoe het helemaal in zijn werk gaat bij mij. Hoe kom ik aan inspiratie om een nieuw haakpatroon te ontwerpen? Lees gauw verder…

 

Haakpatroon van Pedr de Viking

De aller mooiste Halloween Haakpatronen

Als ik aan Halloween denk, denk ik aan een leuk feest waar je, verkleed als heks, zombie of iets anders engs, je elkaar heerlijk de stuipen op het lijf kunt jagen! Toen mijn kinderen nog klein waren en op de basisschool zaten, was het Halloweenfeest net in opkomst in de regio, overgewaaid vanuit Amerika. 

Lees meer »

De allerleukste herfstpatronen

Zeg je herfst, dan denk ik gelijk aan mooi najaarsweer. Lange wandelingen in het bos maken, kastanjes, eikeltjes, dennenappels en beukennootjes zoeken om er thuis een mooi schaaltje mee te vullen. Herfst is ook een heel kleurrijk seizoen, de bladeren van de bomen krijgen de mooiste kleuren, er zijn veel mooie paddenstoelen te zien.

Lees meer »

Van idee naar creatie Laatste Deel

Hoe krijg ik toch die ideeën uit mijn hoofd omgevormd naar daadwerkelijke ontwerpen of creaties? Dat kan op heel veel verschillende manieren! Ik gebruik zeer veel verschillende wegen om mijn einddoel te bereiken.

Lees meer »

Van idee naar creatie Deel 3

Hoe krijg ik toch die ideeën uit mijn hoofd omgevormd naar daadwerkelijke ontwerpen of creaties? Dat kan op heel veel verschillende manieren! Ik gebruik zeer veel verschillende wegen om mijn einddoel te bereiken.

Lees meer »

Van idee naar creatie Deel 2

Hoe krijg ik toch die ideeën uit mijn hoofd omgevormd naar daadwerkelijke ontwerpen of creaties? Dat kan op heel veel verschillende manieren! Ik gebruik zeer veel verschillende wegen om mijn einddoel te bereiken.

Lees meer »

Van idee naar creatie Deel 1

Hoe krijg ik toch die ideeën uit mijn hoofd omgevormd naar daadwerkelijke ontwerpen of creaties? Dat kan op heel veel verschillende manieren! Ik gebruik zeer veel verschillende wegen om mijn einddoel te bereiken.

Lees meer »