• 👉 Patronen in ✔ Nederlands ✔ English ✔ Deutsch
  • 📌Unieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!
Home » Blog » Overal is inspiratie

Inspiratie is Overal

 

Dat geldt echt voor mij. Inspiratie is echt overal! Ik hoef maar naar iets te kijken en ik krijg een idee! Of ik krijg een idee en ga dan op zoek naar de juiste materialen. Of ik ben mijn stamboom aan het uitpluizen en kom zomaar een Viking tegen! Als je deze blogs leest kom je erachter hoe het helemaal in zijn werk gaat bij mij. Hoe kom ik aan inspiratie om een nieuw haakpatroon te ontwerpen? Lees gauw verder…

 

Haakpatroon van Pedr de Viking

Van idee naar creatie Laatste Deel

Hoe krijg ik toch die ideeën uit mijn hoofd omgevormd naar daadwerkelijke ontwerpen of creaties? Dat kan op heel veel verschillende manieren! Ik gebruik zeer veel verschillende wegen om mijn einddoel te bereiken.

Lees meer »

Van idee naar creatie Deel 3

Hoe krijg ik toch die ideeën uit mijn hoofd omgevormd naar daadwerkelijke ontwerpen of creaties? Dat kan op heel veel verschillende manieren! Ik gebruik zeer veel verschillende wegen om mijn einddoel te bereiken.

Lees meer »

Van idee naar creatie Deel 2

Hoe krijg ik toch die ideeën uit mijn hoofd omgevormd naar daadwerkelijke ontwerpen of creaties? Dat kan op heel veel verschillende manieren! Ik gebruik zeer veel verschillende wegen om mijn einddoel te bereiken.

Lees meer »

Van idee naar creatie Deel 1

Hoe krijg ik toch die ideeën uit mijn hoofd omgevormd naar daadwerkelijke ontwerpen of creaties? Dat kan op heel veel verschillende manieren! Ik gebruik zeer veel verschillende wegen om mijn einddoel te bereiken.

Lees meer »