Inspiratie is Overal

Dat geldt echt voor mij. Inspiratie is echt overal! Ik hoef maar naar iets te kijken en ik krijg een idee! Of ik krijg een idee en ga dan op zoek naar de juiste materialen. Of ik ben mijn stamboom aan het uitpluizen en kom zomaar een Viking tegen! Als je deze blogs leest kom je erachter hoe het helemaal in zijn werk gaat bij mij. Hoe kom ik aan inspiratie om een nieuw haakpatroon te ontwerpen? Lees gauw verder…

Haakpatroon van Pedr de Viking

Een Vrolijke Verzameling Amigurumi Kikkers

Kikkers zijn hele interessante dieren. Ze hebben een fascinerende levenscyclus, waarbij ze zich in het water ontwikkelen van kikkervisje tot volwassen kikker. Ze staan bekend om hun kenmerkende roepgeluiden, die variëren van luid en krachtig tot zacht en melodieus, afhankelijk van de soort en de omgeving.

Lees meer »

Vol van inspiratie door Fantasy Fest

De reden waarom ik CB’s Creations ben gestart is Mr. Franklin Forge, mijn Steampunk Elf, of voor zijn vrienden, gewoon Franklin. Hij heeft al veel avonturen beleefd, alleen, maar ook samen met de andere familieleden van CB’s Creations.Wil je meer over hem lezen, hij heeft zijn eigen pagina:

Lees meer »

De mooiste haakpatronen voor Pasen

Zeg je Pasen, dan zeg ik Paaseitjes! Zodra de Kerstman zijn slee weer terug naar de Noordpool heeft gevolgen, kun je ze al vinden in de winkels: Paaseitjes! Op de voet gevolgd door chocolade paashazen en andere Paaslekkernijen!

Lees meer »

Mijn haakbelevenissen van 2023

Het is al weer het 3e jaar dat ik een overzicht maak van het afgelopen jaar in haakpatronen. Ik vind dit wel een hele leuke traditie! Alle dit jaar uitgebrachte haakpatronen komen weer voorbij en alle andere leuke dingen die ik op haakgebied heb gedaan en heb mogen meemaken! De webshop is bijvoorbeeld uitgebreid met een aantal garenpakketten en met de hand bewerkte haaknaalden. Ik heb dit jaar weer een heleboel leuke collega ontwerpers mogen ontmoeten, die ook allemaal van de partij waren bij Festivals of op de KreaDoe bij Wolplein. Je leest er hier alles over!

Lees meer »

De aller mooiste Halloween Haakpatronen

Als ik aan Halloween denk, denk ik aan een leuk feest waar je, verkleed als heks, zombie of iets anders engs, je elkaar heerlijk de stuipen op het lijf kunt jagen! Toen mijn kinderen nog klein waren en op de basisschool zaten, was het Halloweenfeest net in opkomst in de regio, overgewaaid vanuit Amerika. 

Lees meer »

De allerleukste herfstpatronen

Zeg je herfst, dan denk ik gelijk aan mooi najaarsweer. Lange wandelingen in het bos maken, kastanjes, eikeltjes, dennenappels en beukennootjes zoeken om er thuis een mooi schaaltje mee te vullen. Herfst is ook een heel kleurrijk seizoen, de bladeren van de bomen krijgen de mooiste kleuren, er zijn veel mooie paddenstoelen te zien.

Lees meer »

2022: Een jaar vol leuke amigurumi haakpatronen

Het was weer een heel leuk en productief ontwerp en haak-jaar! Nee, niet net zo productief als het jaar ervoor, toen ik naast al mijn andere patronen ook nog mijn boek Aan de Kust heb gepubliceerd, maar productief op een andere manier. Er zijn 11 patronen uitgekomen dit jaar, waarvan er 2 eerder al in het haakmagazine Aan de Haak hebben gestaan.

Lees meer »