Blog voor de haakfanaat!

 

Wat houdt een haakster en ontwerpster allemaal bezig? Waar komt toch al mijn inspiratie vandaan? Wat gebruik ik allemaal nog meer naast een haaknaald en garen om mijn creaties te maken? 

Je vindt het antwoord hierop in deze blogs! Ze zijn gesorteerd per categorie/onderwerp. Het verhaal van IJsbrand de Beer, bijvoorbeeld, zou heel goed passen bij Alle Familieleden, maar omdat hij het onderwerp was van de Crochet Along van december 2018 staat het blog over hem bij Crochet Along.

Als allerlaatste is de categorie Interviews toegevoegd. De afgelopen tijd heb ook ik een aantal van mijn collega ontwerpers een aantal vragen mogen stellen. 

 

Ik wens je veel leesplezier!


Deze 4 blogs moet je echt eens lezen!

Een Blog over mondloze gehaakte poppen! 

 

 

Wist je dat er verschillende redenen zijn waarom sommige gehaakte poppen geen mond hebben?

Een Blog over allemaal leuke kapsels voor jouw amigurumi!

 

Jouw gehaakte creatie verdient een mooi kapsel. In dit blog laat ik je verschillende manieren zien, hoe je de leukste kapsels kunt maken.

Een Blog over leuke foto's maken van jouw amigurumi!

 

Jouw gehaakte creaties verdienen leuke foto's. Je vindt geweldige tips in dit blog. Je hebt alleen jouw smartphone nodig!

Een Blog over amigurumi haken!

 

 

Misschien denk je dat het haken van amigurumi moeilijk is. Maar echt, dat is niet zo. Ik leg je in dit blog uit waarom het niet moeilijk is.