Haakpakketten

Snel en met gemak aan jouw volgende haakproject beginnen?

Voor een aantal creaties heb ik handige pakketten samengesteld. Zo kun jij sneller aan jouw volgende gehaakte creatie beginnen!

 

  • Alle benodigde materialen zoals katoen garen, versteviging, kralen etc. die nodig zijn om het haakpatroon te maken, vind je in de pakketten.
  • Ook het amigurumi haakpatroon maakt onderdeel uit van het haakpakket. Het haakpatroon wordt je via de e-mail als PDF toegestuurd.

 

Vulling en een haaknaald vind je niet in het pakket. Zo kun je gebruik maken van jouw eigen favoriete haaknaald en de vulling die jij prettig vindt om te gebruiken.

 

Geef een haakpakket cadeau

Wist je dat een haakpakket een heel leuk cadeau is voor een haakster? Niet alleen om te geven, maar natuurlijk ook om te krijgen! Een haaknaald en vulling heeft een fervent haakster altijd in huis!

 

Nieuw: Garenpakketten via Wolplein!

Soms heeft een haakpatroon niet meer nodig dan garen en vulling. Geen extra binnenwerkjes als versteviging of een speelhoutje om een marionet te maken. Voor een aantal van mijn haakpatronen, zoals Tijger en Vlokje het Sneeuwvlokje heeft Wolplein garenpakketten samengesteld. Je vindt ze onder de garenpakken die je via CB's Creations kunt kopen. 

 

Steekmarkeerders

Kijk ook eens bij de Steekmarkeerders om het haken nog makkelijker, vrolijker en grappiger te maken! Er zijn veel verschillende soorten en stijlen, er zit zeker ook een setje voor jou bij!

 

Nog meer gemak!

Voor nog meer snelheid tijdens het bestellen heb ik hier ook bijvoorbeeld de Binnenwerkjes voor de Strandhuisjes toegevoegd, mocht je extra binnenwerkjes als versteviging willen mee bestellen. Er zitten 2 Binnenwerkjes in het pakket.

Ook  vind je naast het complete pakket van Jiggle, het pakketje om een marionet van Jiggle te maken. Stel dat je 2 marionetten wilt maken!

 

 

Wacht niet langer: jouw volgende haakavontuur begint hier. Bestel vandaag nog jouw haakpakket en laat je creativiteit de vrije loop!

 

 

Verzending van de garenpakketten van CB's Creations

De haakpakketten worden verzonden naar Nederland en België. Op basis van het gewicht worden de verzendkosten berekend. Hier vind je de verzendkosten. Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag. Bestellingen worden verzonden binnen 2 - 3 werkdagen.


Garenpakketten via Wolplein

Verzending Garenpakketten via Wolplein 

De verzending van deze pakketten wordt door Wolplein geregeld.