Alle Steekmarkeerders


Steekmarkeerders kopen?

Alle steekmarkeerders zijn met liefde zorgvuldig uitgekozen en handgemaakt

Elke steekmarkeerder is met liefde zelfgemaakt. Iedere bedel of cabuchon met achterkant is zorgvuldig uitgezocht en samen met een karabijnslotje en ringetje tot een unieke steekmarkeerder gemaakt.

Alle zilverkleurige bedels, achterkantjes, karabijnslotjes en ringetjes zijn gemaakt van een zinklegering.

De karabijnslotjes zijn 14mm en de ringetjes 5mm, de karabijnslotjes bij de Original Franklin Forge Steekmarkeerders zijn 16mm.

 

 

Voor elke haakster een passende steekmarkeerder

Steekmarkeerders zijn er in alle kleuren, vormen en maten die je je maar kunt voorstellen!

Ben je helemaal gek van kikkers? Dan zijn er genoeg steekmarkeerders te vinden met kikkers om aan jouw haakwerk te hangen. Zie je het al voor je als je gaat haken met fluffy garen? Allemaal kikker steekmarkeerders die aan jouw haakwerkje hangen? Dat wordt een vrolijke boel!

 

Verschillende Steekmarkeerders

Er zijn heel veel verschillende steekmarkeerders. Je vindt hier niet alleen de zilverkleurige steekmarkeerders met hier en daar gekleurd met emaille. Nieuw zijn de steekmarkeerders met een zilverlegering-achterkantje en een cabuchon of glazen voorkantje. Deze laatste steekmarkeerders vind je alleen als setje van 3 of 4 steekmarkeerders.

 

Koop hier deze leuke kleine cadeautjes!

Steekmarkeerders zijn hele leuke kleine cadeautjes! Weet je niet wat je een fervent haker of haakster moet geven? Geef eens een leuk setje steekmarkeerders, passend bij de haker of haakster, dan zit je altijd goed!

Veel leuke manieren om steekmarkeerders te gebruiken

Wist je dat steekmarkeerders ook heel leuk zijn als decoratie voor jouw mooie gehaakte creatie? Ik heb bijvoorbeeld een steekmarkeerder aan een tas van één van mijn creaties gehangen!

Wil je meer weten over het gebruik van steekmarkeerders? Lees dan het volgende blog vol met handige tips!

8 Manieren om steekmarkeerders te gebruiken!

 

 

Zinklegering en karabijnslotje

Alle steekmarkeerders zijn gemaakt van een zinklegering of hebben een achterkant gemaakt van een zinklegering. Alle steekmarkeerders zijn voorzien van een karabijn slotje en een ringetje. Er zijn steekmarkeerders die per stuk te koop zijn en setjes van steekmarkeerders. Welke steekmarkeerder kies jij?

 

 

Verzending van steekmarkeerders en meer

De steekmarkeerders en meer worden verzonden naar Nederland en België. Op basis van het gewicht worden de verzendkosten berekend. Hier vind je de verzendkosten. Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag. Bestellingen worden verzonden binnen 2 - 3 werkdagen.