• 👉 Patronen in ✔ Nederlands ✔ English ✔ Deutsch
  • 📌Unieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!
Home » Blog » Alle familieleden

Alle familieleden

De creaties van CB’s Creations noem ik familieleden. Als je er zo’n tijd intensief mee bezig bent dan worden de gehaakte creaties ook wel een beetje familie. Van een aantal heb ik uitgebreid beschreven hoe ze tot stand zijn gekomen! Ze stellen zich graag aan je voor. Ook het hele verhaal hoe Victoria Amber Fleming, de vriendin van Franklin Forge is ontstaan, vind je hieronder terug.

Alle Familieleden zoals Gene de Wasbeer, Hondje Tanja en Mol & Muis.

De zomer gevangen in een haakpatroon

Je zult het niet geloven, maar ik bedacht dat het me wel leuk leek om eens wat meer over een aantal leden van mijn CB’s Creations Familie te vertellen. Als eerste dacht ik aan mijn Boer Henk. Wat blijkt: het patroon van Boer Henk maakte ik 5 jaar geleden! Mooier kan toch niet, om zijn 5 jarig bestaan te vieren met een ode aan deze knappe Boer Henk!

Lees meer »

De muis die op vakantie ging!

De muis die op vakantie ging! Dat zou een leuke titel zijn voor een kinderboek! Zo’n muis die allerlei avonturen beleeft en met mooie plaatjes in het boek. Helemaal leuk als je dan ook nog de muis kan haken om het allemaal nog tastbaarder te maken.

Lees meer »

Grappenmakers

Als je wel eens mijn eerdere blogs hebt gelezen dan weet je dat ik mijn inspiratie overal en nergens vandaan kan halen. Voordat ik mij volledig stortte op het ontwerpen van Amigurumi’s, maakte ik al creaties geboetseerd van klei en houtpulp. De kleren werden vaak genaaid, maar soms haakte ik ook de kleren. Toen al!

Lees meer »

Herinneren jullie hem nog?

In een van mijn vorige blogs heb ik deze meneer voorbij laten komen. Een creatie waar ik aan begonnen was en niet wist hoe ik nu verder moest. Hij heeft weken, misschien wel maanden beneden in de woonkamer gestaan zodat ik steeds even kon kijken en misschien, heel misschien zou ik dan spontaan weten hoe ik verder zou gaan. Later is hij verhuisd naar de slaapkamer, kon ik hem nog steeds zien, maar niet zo vaak.

Lees meer »