• πŸ‘‰ Patronen in βœ” Nederlands βœ” English βœ” Deutsch
  • πŸ“ŒUnieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende patronen!
Home » Over mij

Over mij

Claudia Bierau

Hoi, ik ben Claudia, ontwerper van Amigurumi’s met een twist.

Ik ontwerp gehaakte creaties en maak daar haakpatronen van. Waardoor, als je de basisbeginselen kent, ook jij een geweldige eigengemaakte creatie kan maken!

Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen zonen. Naast haken vind ik het ook super leuk om gebruiksvoorwerpen voor in huis te pimpen. Zoals bijvoorbeeld een leuke vaas een mooie beton- of roest-uitstraling te geven. Ook vermaak ik me met sudoku’s en tectonics en ik ben gek op cijfertjes en lijstjes. Een ideale combinatie voor het uitrekenen en uitschrijven van patronen!

Ik heb haken geleerd van mijn oma en haar buurvrouw toen ik nog een klein meisje was. Dus eigenlijk haak ik mijn hele leven al en terug kijkend pas ik ook altijd wel iets aan in een patroon. Maar vanaf het maken van mijn trots Mr. Franklin Forge, Steampunk Elf, ben ik ook echt alles gaan op en uitschrijven. Inmiddels heb ik een aardige collectie aan ontwerpen opgebouwd.

Amigurumi betekent letterlijk gehaakt of gebreid speelgoed. Mijn ontwerpen zijn anders dan de doorsnee knuffels voor kleine kinderen en baby’s.  Ik gebruik diverse knutseltechnieken in mijn haakwerk. Waardoor je hele andere creaties krijgt die niet altijd geschikt zijn als speelgoed maar meer ter decoratie. Amigurumi, met een twist!

Het is super om te zien dat anderen ook plezier beleven aan het haken van mijn, niet alledaagse, patronen. Ik ben er trots op een eigen draai te kunnen geven aan mijn creaties en daardoor het aanbod op de haakmarkt te hebben verbreed.

Mijn patronen zijn duidelijk opgebouwd, goed omschreven en voorzien van duidelijke foto’s. Mijn patronen zijn uniek, veelzijdig, verrassend en zelfs verslavend!

De foto van mij is gemaakt door Ella de Boer van Creatie in Beeld Fotografie.

Volg mij op:

Facebook & Instagram & Pinterest