• 👉 Patronen in ✔ Nederlands ✔ English ✔ Deutsch
  • 📌Unieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!

Franklin Forge

Franklin Forge op zijn bontje

Van haakpatroon naar boegbeeld van CB’s Creations

Het was een beetje te verwachten! Een hele eigen pagina op mijn website!

Franklin Forge is mijn trots, de start van CB’s Creations, zonder hem geen website! Dus deze pagina heeft hij meer dan verdiend!

Franklin is het boegbeeld voor CB’s Creations geworden met een mooi getekend portret als logo, je vindt hem terug op mijn visitekaartjes en op mijn stickers!! Bestel je steekmarkeerders dan vind je zijn beeltenis ook op het kaartje waar ik de steekmarkeerders aan vast klik.

Franklin Original Steekmarkeerders!!

Naast dat Franklin te zien is overal op deze website, staat hij ook op de visitekaartjes en stickers. Nu zijn er ook speciale Franklin Original Steekmarkeerders! Een setje van 3 steekmarkeerders met een plattegrond, een klokje en een afbeelding van Franklin erop! Ze zitten ook nog eens op een mooi steekmarkeerder kaartje waar hij op pronkt!

Deze steekmarkeerders zijn 20mm, net iets groter dan andere steekmarkeerders waardoor ze ook super geschikt zijn om als decoratie voor jouw creaties te gebruiken!

Steekmarkeerders Franklin Forge, landkaart en klokje

Het verhaal van Franklin

Mr. Franklin Forge, Steampunk Elf woont al vele jaren in een klein trein stationnetje. Hij houdt van stoommachines! Hij is gefascineerd door klokken en tijd. Zijn zakhorloge heeft hij gekregen van de eerste trein conducteur van het station. Elke dag doet hij zijn ronde om te controleren of alles op tijd loopt!

Wil je meer lezen over mijn inspiratie om Franklin te maken? Lees dan dit blog: Van idee naar creatie deel 1.

Pakketje voor Dhr. F. Forge

Franklin heeft een pakketje van een verre oom gekregen! Wat zou erin zitten?

Er zitten 5 hele leuke verrassende spulletjes in! Je ziet het hier.

Gratis haakpatroon zakhorloge

Franklin dicht ook elke keer een stukje voor in de nieuwsbrief: Franklins Verhaal. Hij zit vol verhalen en maakt ook altijd wel wat mee! Ik zou niet meer zonder hem kunnen. Geef je je op voor de Verhalen van Franklin dan heeft hij ook nog het haakpatroon van zijn zakhorloge voor je. Zijn cadeautje voor jou!

 

Zijn hoed is onderdeel van het haakpatroon, als je deze met lekker dik garen haakt, wordt hij mooi groot!

 

Hoed en zakhorloge van Franklin, haakpatronen

Fotogalerij

Deze pagina, deze ode aan Franklin, zal regelmatig nieuwe verhalen van en over Franklin bevatten! Ook wil hij graag kennis maken met al zijn broers die door jou zijn gemaakt! Dus heb je Franklin ook een keer gehaakt? Stuur dan een foto naar info@cbscreations.nl en jouw foto wordt op een speciale ere galerij geplaatst!

 

Franklin en victoria Amigurumi haakpatronen

Victoria Amber Fleming

Victoria is de vriendin van Franklin en woont in een huisje vlak bij de zee. Ze vindt het heerlijk om de zee te zien, te horen en te ruiken! Ze is vaak bij het strand te vinden, want je weet nooit wat je vindt. Ze heeft altijd een bos sleutels bij zich, handig om deuren en kisten open te maken, die anders gesloten zouden blijven. Reizen doet ze ook graag, niet alleen per boot, maar ook per trein. Dicht bij de kust is een oud trein stationnetje waar ze regelmatig komt…

 

In een reeks blogverhalen heb ik stap voor stap omschreven hoe Victoria Amber Fleming in het leven van Franklin is gekomen. Het eerste deel is heel toepasselijk: Psssst, ik krijg een vriendin!

 

Een pakketje voor Dhr. F. Forge

Groot nieuws! Franklin heeft een pakketje ontvangen van een verre oom met allemaal spulletjes van zijn grootvader!

Bij het pakketje zat een briefje: “Van jouw grootvader vond ik nog een aantal spulletjes, ik denk dat jij ze goed kan gebruiken! Maar let op, niet alles werkt precies zoals je denkt of zult verwachten!”

Haakpatroon: Op pad met Franklin

Haakpatroon magische wandelstok, flesje, tas, verrekijker en fototoestel

Groot nieuws! Franklin heeft een pakketje ontvangen van een verre oom met allemaal spulletjes van zijn grootvader! Wat zat er allemaal in? Een fototoestel, een flesje, een tas, een verrekijker en een magische wandelstok! Al deze spullen hebben een eigen verhaal, terug te vinden op zijn eigen pagina op de website.

Hij kan niet wachten om op pad te gaan!

1e Item

Een Fototoestel

Dit fototoestel is niet zomaar een fototoestel. Ja, je kunt er gewone foto’s mee maken, maar draai je aan een knopje op de achterkant,  dan kun je een foto maken van het elfje dat net door het beeld vliegt! Maar je moet wel snel zijn, voordat je het weet is het elfje al weer weg!

Franklin kan niet wachten om foto’s te kunnen maken!

2e Item

Een Flesje

Als je onderweg bent zul je ook wel eens dorst krijgen. Het flesje vult zich dan vanzelf met water om te drinken! Er zit altijd genoeg in om jouw dorst te lessen!

3e Item

Een Verrekijker (Hollandse Kijker)

Deze verrekijker is een echte Hollandse Kijker. Een Hollandse Kijker is een lenzenkijker, je kunt er ver mee kijken, maar niet zo ver als een telescoop, je zal dan ook geen sterren zien. Maar deze is wel heel bijzonder. Je kunt ermee in de toekomst kijken. Het laat je de avonturen zien die nog moeten komen tijdens jouw mooie wandelingen!

Item 4

Een Tas

Een tas is altijd handig om bij je te hebben als je op pad gaat. Deze tas geeft je precies wat je nodig hebt, op het moment dat je het nodig hebt!

Zoals het flesje zicht vult met water als je dorst hebt, zo vind je in de tas een lekkere boterham als je honger hebt of een sleutel om gesloten deuren mee open te maken!

Uiteraard kun je ook jouw horloge in de tas stoppen om onderweg de tijd af te lezen.

Item 5

Een Magische Wandelstok

Een wandelstok die kan horen, zien, ruiken en praten! Deze wandelstok zal je de weg wijzen, waar je ook gaat! Hij waarschuwt je als je niet de juiste weg kiest! En kletst daarbij de oren van je hoofd!