Steekmarkeerders, bont en meer


Steekmarkeerders, steampunk accessoires setjes, nep bont voor baardjes en nog veel meer: je koopt het hier!

 

Nieuw: Garenpakketten

Alles wat je nodig hebt om een nieuw haakproject te starten in één pakket!

Van een aantal haakpatronen heb ik handige garenpakketten samengesteld o.a. van de Strandhuisjes en Kabouter Jiggle.

 

Binnenwerkjes voor Strandhuisjes & Speelhoutje voor marionet Jiggle

Deze binnenwerkjes zijn super handig als versteviging voor jouw gehaakte Strandhuisjes. De binnenhuisjes zijn speciaal gemaakt voor het patroon Strandhuisje als Haakhulpje. Ook de speelhoutjes om van Kabouter Jiggle een marionet te maken vind je hier!

Kijk gauw bij Pakketten!

 

Steekmarkeerders

Geef jouw haakwerk een persoonlijke noot! Super leuke en vrolijke steekmarkeerders die niet zo snel breken als de steekmarkeerders van plastic! Leuk om te krijgen en om te geven!

Maar wist je dat steekmarkeerders ook heel handig zijn? Als je een steekmarkeerder gebruikt bij jouw haakwerk, dan kun je heel makkelijk het begin van een Toer markeren. Werk je met fluffy garen, dan zijn steekmarkeerders echt heel handig. Gebruik dan wat meer steekmarkeerders die je gelijkmatig over je werk verdeelt om het aantal steken goed te kunnen zien. Je vindt ze onder het kopje Alle Steekmarkeerders!

 

 

Steampunk accessoires setjes en losse bedeltjes

Naast de steekmarkeerders vind je hier ook de Steampunk accessoires setjes en losse bedeltjes. De Steampunk accessoires setjes kun je heel leuk gebruiken bij de haakpatronen van Franklin Forge, Victoria Amber Fleming, Milton de Bok en Cattery Fra Vesken. Ga je een Hoogste Tijd voor Steampunk maken, ook dan komen deze setjes goed van pas.

 

De losse bedeltjes kun je gebruiken om jouw gehaakte creaties mee te versieren.

 

De setjes met kleine bedeltjes zijn ideaal om een bedelarmbandje voor jouw gehaakte creatie te maken. Geef jouw gehaakte pop ook wat sierraden, zoals een armband, dat maakt het helemaal af!

Je vindt dit allemaal onder het kopje Steampunk accessoires setjes en meer

 

 

Bont voor baarden en pompons

Deze handige stukken nep bont zijn zeer geschikt om een baard of snor mee te maken. Jouw gehaakte gnome krijgt super snel een baard, zonder dat je met fluffy garen hoeft te haken. Ook kun je hele leuke pompons maken met de grote dikkere vierkante stukken nep bont.

Kijk gauw onder het kopje Baarden, bont en meer

Leuke en handige manieren om steekmarkeerders te gebruiken

Steekmarkeerders zijn niet alleen handig om aan te geven bij welke Toer je bent gebleven! Wil je meer weten over het gebruik van steekmarkeerders? Lees dan het volgende blog vol met handige tips!

8 Manieren om steekmarkeerders te gebruiken!

 

 

Zinklegering en karabijnslotje

Alle steekmarkeerders zijn gemaakt van een zinklegering of hebben een achterkant gemaakt van een zinklegering. Alle steekmarkeerders zijn voorzien van een karabijn slotje en een ringetje. Er zijn steekmarkeerders die per stuk te koop zijn en setjes van steekmarkeerders. Welke steekmarkeerder kies jij?

 

Ook de steampunk accessoires setjes en losse bedeltjes zijn gemaakt van een zinklegering.

 

 

Verzending van steekmarkeerders en meer

De steekmarkeerders en meer worden verzonden naar Nederland en België. Op basis van het gewicht worden de verzendkosten berekend. Hier vind je de verzendkosten. Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag. Bestellingen worden verzonden binnen 2 - 3 werkdagen.

Steampunk accessoires setjes kopen