• 👉 Patronen in ✔ Nederlands ✔ English ✔ Deutsch
  • 📌Unieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!
Home » Steekmarkeerders & meer

Steekmarkeerders, bont en meer


Steekmarkeerders

 

Geef jouw haakwerk een persoonlijke noot! Super leuke en vrolijke steekmarkeerders die niet zo snel breken als de steekmarkeerders van plastic! Leuk om te krijgen en om te geven! Maar wist je dat steekmarkeerders ook heel handig zijn? Als je een steekmarkeerder gebruikt bij jouw haakwerk, dan kun je heel makkelijk het begin van een Toer markeren. Werk je met fluffy garen, dan zijn steekmarkeerders heel handig. Gebruik dan wat meer steekmarkeerders die je gelijkmatig over je werk verdeelt om het aantal steken goed te kunnen zien. 

 

De steekmarkeerders worden verzonden naar Nederland, België en Duitsland. Hier vind je de verzendkosten. Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag. Bestellingen worden verzonden binnen 2 - 3 werkdagen.

 

Alle steekmarkeerders zijn gemaakt van een zinklegering en zijn voorzien van een karabijn slotje en een ringetje. Er zijn steekmarkeerders die per stuk te koop zijn en setjes van steekmarkeerders. Welke steekmarkeerder kies jij?

 

Steampunk accessoires setjes en losse bedeltjes

 

Naast de steekmarkeerders vind je hier ook de Steampunk accessoires setjes en losse bedeltjes. De Steampunk accessoires setjes kun je heel leuk gebruiken bij de haakpatronen van Franklin Forge, Victoria Amber Fleming, Milton de Bok en Cattery Fra Vesken. Ga je een Hoogste Tijd voor Steampunk maken, ook dan komen deze setjes goed van pas.

De losse bedeltjes kun je gebruiken om jouw gehaakte creaties mee te versieren. 

De setjes met kleine bedeltjes zijn ideaal om een bedelarmbandje voor jouw gehaakte creatie te maken. Dit maakt het helemaal af!

 

Bont voor baarden en pompons

 

Deze handige stukken nep bont zijn zeer geschikt om een baard of snor mee te maken. Jouw gehaakte gnome krijgt super snel een baard, zonder dat je met fluffy garen hoef te haken. Ook kun je hele leuke pompons maken met de grote dikkere vierkante stukken nep bont.