Baarden, bont en meer


Nep bont en handige binnenwerkjes!

 

Super handig! Binnenwerk voor de Strandhuisjes

Deze binnenwerkjes zijn super handig als versteviging voor jouw Strandhuisjes. Het enige dat je hoeft te doen is ze even in elkaar te zetten met wat plakband. En je kunt gaan haken!

 

Baarden haken met fluffy garen

Je kunt de baard voor een Gnome heel goed maken door hem van fluffy garen te haken. Je kunt de baarden ook haken van acryl garen en dan uitkammen. Het is even wat werk, maar het resultaat is heel leuk.

 

Het haken met fluffy garen is soms lastig, gelukkig is een baard niet zo groot en als je veel steekmarkeerders gebruikt moet het lukken.

Wil je tips om te haken met Fluffy Garen? Lees dan dit blog: Tips om met Fluffy Garen te haken

 

Baarden maken van nep bont

Vind je haken met fluffy garen lastig? Dan heb ik de oplossing voor je!  Je kunt de baarden ook van een stukje nep bont maken. Super makkelijk, snel en leuk!!

Lees er alles over in dit blog: De leukste manieren om nep bont bij jouw haakwerk te gebruiken.

 

De stukken nep bont zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en dikte van het nep bont.

Je kunt van een stukje nep bont van 8 x 8 cm één baard maken, ook zijn er grotere stukken, waar je 4 baarden uit kunt halen. Of 1 baard voor een hele grote Gnome!Maken van een Pompon

Van een groter stuk, dikker nep bont van 16 x 16cm kun je zelf pompons maken. Deze pompons dienen weer als lijf voor de haakpatronen van de Funnies. Maar je kunt natuurlijk ook een muts haken en daar een pompon op vast maken.

 

Wil je weten hoe ze zelf een pompon maakt? Er ligt een gratis werkbeschrijving voor je klaar! Zelf een nep bont pompon maken!

 

 

Echte nep bont

Alle stukken bont zijn nep bont. Het is dus een synthetisch materiaal. Nep bont vind je in zoveel verschillende kleuren en vacht lengtes, te leuk om er niet mee aan de slag te gaan!

Maar kijk eens naar de rand van de capuchon van jouw winterjas? Zit daar ook niet zo’n mooi nep bonten randje aan…?

 

 

Verzending van het nep bont

De stukken nep bont worden verzonden naar Nederland en België. Op basis van het gewicht worden de verzendkosten berekend. Hier vind je de verzendkosten. Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag. Bestellingen worden verzonden binnen 2 - 3 werkdagen.


Haakpatronen van Funnies en Gnomes

Kijk eens bij de duidelijk beschreven haakpatronen van de Funnies en de Gnomes wat je allemaal met nep bont kunt doen. Je vindt ze hier:

Voorbeeld van een Pompon gemaakt van nep bont