Home » Over mij - About me
Claudia Bierau

Volg mij op - Follow me on: Facebook & Instagram & Pinterest

Ik ben Claudia, ontwerper van Amigurumi’s . Ik ontwerp gehaakte creaties met een twist en maak daar haakpatronen van.

Ik maak het mogelijk dat haaksters mijn ontwerpen kunnen maken door een patroon uit te schrijven. Met als resultaat een geweldige eigengemaakte creatie.

Mijn ontwerpen zijn anders dan de doorsnee knuffels voor kleine kinderen en baby’s.  Ik gebruik diverse knutseltechnieken in mijn haakwerk. Waardoor je hele andere creaties krijgt die niet altijd geschikt zijn als speelgoed maar meer ter decoratie.

Ik heb haken geleerd van mijn oma en haar buurvrouw toen ik nog een klein meisje was. Dus eigenlijk haak ik mijn hele leven al en terug kijkend pas ik ook altijd wel iets aan in een patroon. Maar vanaf het maken van mijn trots Mr. Franklin Forge, Steampunk Elf, ben ik ook echt alles gaan op en uitschrijven. Inmiddels heb ik een aardige collectie aan ontwerpen opgebouwd.

Ik zie dat anderen ook plezier beleven aan het haken van mijn, niet alledaagse, patronen. Ik ben er trots op een eigen draai te kunnen geven aan mijn creaties en daardoor het aanbod op de haakmarkt te hebben verbreed.

Daarom zijn mijn patronen duidelijk opgebouwd, goed omschreven en voorzien van duidelijke foto’s. Mijn patronen zijn uniek, veelzijdig, verrassend en zelfs verslavend!