Home » Over mij - About me
Claudia Bierau

Volg mij op - Follow me on: Facebook & Instagram & Pinterest

Ik ben Claudia, ontwerper van Amigurumi’s . Ik ontwerp gehaakte creaties met een twist en maak daar haakpatronen van.

Ik maak het mogelijk dat haaksters mijn ontwerpen kunnen maken door een patroon uit te schrijven. Met als resultaat een geweldige eigengemaakte creatie.

Mijn ontwerpen zijn anders dan de doorsnee knuffels voor kleine kinderen en baby’s.  Ik gebruik diverse knutseltechnieken in mijn haakwerk. Waardoor je hele andere creaties krijgt die niet altijd geschikt zijn als speelgoed maar meer ter decoratie.

Na jaren het werk van anderen gehaakt te hebben, ben ik in 2017 begonnen mijn eigen creaties te maken. Ik zie dat anderen ook plezier beleven aan het haken van mijn, niet alledaagse, patronen. Ik ben er trots op een eigen draai te kunnen geven aan mijn creaties en daardoor het aanbod op de haakmarkt te hebben verbreed.

Daarom zijn mijn patronen duidelijk opgebouwd, goed omschreven en voorzien van duidelijke foto’s. Mijn patronen zijn uniek, veelzijdig, verrassend en zelfs verslavend!