Vrolijke Vrienden

Vrolijke Vrienden: een feest om te haken!

Deze Vrolijke Vrienden maken er echt een feest van! Stuk voor stuk leuke amigurumi haakpatronen die een lach op jouw gezicht toveren. Ze hebben een frame in hun lichaam, maar zijn ook heel goed zonder frame te haken. Zorg dan wel dat je ze goed opvult!

Houd jij wel van een grapje en een grolletje, dan zijn deze Grapjurk, Grapjas en ROFL een echte aanrader! Je zou ze zomaar in het circus tegen kunnen komen deze clowns of op straat tijdens Carnaval!

 

The Blues Brothers als inspiratie voor een haakpatroon!

De Vrolijke Vrienden worden vergezeld door The Egg Brothers, een persiflage op The Blues Brothers en de Gekke Eitjes. Deze twee haakpatronen kun je om een tempex ei heen haken, of gewoon opvullen. Doe eens gek en haak ze eens voor Pasen, het is weer eens wat anders dan een standaard Paasei!Haken maakt gelukkig en geeft meer zelfvertrouwen

Wist je dat haken je gelukkig maakt en jouw zelfvertrouwen een boost geeft?

Als je jouw gehaakte creatie speciaal voor iemand anders hebt gemaakt, maak je die ander er ook nog eens heel blij mee! Een win-win situatie!

Duidelijk omschreven patronen

De patronen zijn duidelijk opgebouwd, goed omschreven en voorzien van duidelijke foto’s. Of je nu net de basissteken onder de knie hebt als beginnende haakster/haker of als je wat meer ervaren bent. Als je weet hoe je een Magische Ring, een Vaste, Halve Vaste en een Losse moet maken, dan kun je al deze fantastische creaties zelf haken.

 

PDF Haakpatroon en verzending

De patronen krijg je in de vorm van een PDF bestand met duidelijke haakinstructies die met foto’s toegelicht worden, inclusief uitgebreide informatie over de gebruikte materialen en de gebruikte haaksteken en hun afkortingen.

Na betaling wordt het patroon, zo snel mogelijk, via een e-mail toegestuurd. Kijk dus ook in jouw spam-map als je na de verzendbevestiging geen e-mail met het haakpatroon hebt ontvangen.

Staat de e-mail ook niet in jouw spam-map, stuur me dan een berichtje, dan lossen we het probleem zo snel mogelijk op, zodat jij zo snel mogelijk aan de haak kunt gaan!