Veel Gestelde Vragen

 

Hier vind je de meest gestelde vragen van dit moment. Zit jouw vraag er niet bij? Stuur me een berichtje.

 

Wanneer en hoe ontvang ik mijn haakpatroon?

De haakpatronen worden, na betaling, door mij persoonlijk naar het door jouw opgegeven emailadres, verstuurd. Je ontvangt daarnaast ook een mailtje vanuit het bestelsysteem om je te laten weten dat jouw bestelling verstuurd is. Ik verstuur de patronen zo snel mogelijk, altijd binnen 24 uur, vaak nog sneller!

 

De patronen zijn een in de vorm van een PDF-bestand, in de taal die je besteld hebt. Je hebt het programma Acrobat Reader nodig om het bestand te kunnen openen. Deze is gratis te downloaden op de website van Adobe voor zowel Mac als Windows.

Ik heb een haakpatroon besteld en betaald, ik heb wel een bestelbevestiging ontvangen, maar geen e-mail met een patroon. Wat nu?

Haakpatronen worden door mijzelf persoonlijk via een e-mail opgestuurd, naar het e-mail adres dat tijdens het bestelproces is ingevuld. Het kan gebeuren dat de e-mail in de spambox (ongewenste e-mail) terecht is gekomen.

 

Kom je er  niet uit? Stuur me gerust een berichtje via info@cbscreations.nl of via mijn FB pagina, dan lossen we het samen op.

Foutief e-mail adres

Controleer voordat je het bestel-/contactformulier verzendt of jouw emailadres goed is ingevuld. Bij een foutief emailadres zal de bestelling niet bij je aankomen. Ik kan dan ook geen contact met je opnemen.

Patroon niet kunnen downloaden

  • Probeer eerst weer uit te loggen en daarna opnieuw weer inloggen.
  • Op een ander apparaat inloggen wil ook nog wel eens helpen, bijvoorbeeld laptop, computer, mobiel of iPad.
  • Het kan ook aan de browser liggen die je gebruikt.
  • Ook kan het zijn dat een beveiligingsprogramma op je computer van alles blokkeert.
  • Mocht het na deze tips nog niet lukken om de patronen te downloaden kun je natuurlijk altijd contact met mij opnemen. Ik zal de patronen dan nogmaals toesturen.

Wat zijn de verzendkosten?

Haakpatronen worden als PDF via de e-mail verstuurd zonder verzendkosten.

Steekmarkeerders en meer worden verstuurd met PostNL of DPD.

Zie Verzendkosten 

Ik heb een vraag over een patroon!

Bij vragen kun je altijd een email met jouw vraag sturen naar info@cbscreations.nl of via het contactformulier. Ik probeer vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Een berichtje sturen via Facebook is ook nog een optie.

 

Mag ik mijn gehaakte creaties verkopen?

Creaties die gemaakt zijn naar aanleiding van de patronen van CB’s Creations mogen verkocht worden mits het hobbymatig blijft. Dit betekent dat je de creaties niet in grote hoeveelheden mag verkopen.

Vermeld bij de verkoop er dan wel bij dat het gemaakt is naar een ontwerp en patroon van Claudia Bierau – CB’s Creation

Copyright en auteursrechten

Op alle CB’s Creations haakpatronen (ook de gratis haakpatronen), stap- voor- stap instructies en foto's rusten copyright en auteursrechten en mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden. De haakpatronen mogen niet gedeeld, vertaald, gekopieerd, gepubliceerd en/of (door)verkocht worden. Ook publicatie van de haakpatronen op internet of elders is niet toegestaan. De patronen zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Door het kopen van een CB’s Creations haakpatroon vervallen de copyright en auteursrecht niet. Natuurlijk mag je wel terug linken naar mijn website.