Weetjes over mij

In de Over mij pagina, hier op de website, kun je al het een en ander over me lezen. Maar er is vast nog wel iets wat je nog niet over mij wist! Je kunt hier ook een hulde aan mijn testhaaksters vinden. Al mijn haakpatronen worden getest. Met behulp van deze dames kan ik mijn patronen van mijn creaties nog duidelijker maken!

Zijn er nog dingen die je van me wilt weten? Stuur me een berichtje en je krijgt jouw antwoord.

Weetjes over Claudia, ontwerper achter CB's Creations

Help, er zit zand in mijn haakwerk

Regelmatig gaan mijn man en ik naar de kust. Zo gaan we tijdens de zomervakantie ook wel eens een weekje naar het strand. Ik ben opgegroeid in Den Helder en elk jaar moet ik even naar het strand en de zee. Even zee horen, zien, voelen en ruiken! Maar als je me al een tijdje volgt is dit oud nieuws!

Lees meer »