Blog Nieuwe Kleuren volgens de Persoonlijke Kracht Methode

Mijn nieuwe kleuren!

 

Kleur in mijn creaties!

Kleur en creativiteit gaan bij mij hand in hand! Vaak weet ik bij een idee in mijn hoofd al de kleuren te bedenken. Ik maak ok altijd een tekening of schets van een ontwerp waar ik dan de kleuren bij kan schrijven. De basiskleuren zijn dan al bekend, het gaat dan nog om de bijpassende kleuren van bijvoorbeeld de schoenen of een tas.

Heel vaak grijp ik naar de kleur blauw. Blauw bestaat, net als elke andere kleur, natuurlijk uit heel veel kleurschakeringen. Ik vind elke kleur blauw mooi!

Ook heel veel aarde kleuren, zoals bruintinten en groentinten, vind ik mooi, ook omdat mijn creaties veel te maken hebben met de natuur. Kijk je naar mijn Grapjurk en Grapjas, dan zie je daar ook de fellere kleurtjes in terug komen! Ik houd van kleur!

 

Als je op de foto's klikt, dan kom je direct bij het patroon uit!

Kleur op mijn website!

Kleur en creativiteit gaan bij mij altijd samen! Voor mijn website maakte ik gebruik van magenta gecombineerd met grijs en groen. Magenta heb ik gekozen omdat het ook creativiteit uitstraalt en lekker opvalt. 

Een tijdje terug kwam ik in aanraking met de Persoonlijke Kracht Methode. Aan de hand van een heleboel vragen die je beantwoordt over jezelf kom je te weten welke kleuren echt bij jou passen. Deze kleuren kun je niet alleen voor jezelf gebruiken maar natuurlijk ook voor je bedrijf of website.

Uit deze Persoonlijke Kracht Methode kwam naar voren dat ik een Aarde Type ben met 2 aarde kleuren Petrol en Indigo. Dit wordt aangevuld met 2 waterkleuren: Turkoois en Blauw en 1 balanskleur: Camel. Dit wordt een blauwdruk genoemd. Kijkend naar het totaalplaatje vind ik het een super blauwdruk! Dit ben ik echt! Tot in de kleinste details!

 

In deze Persoonlijke Kracht Methode kwam ook naar voren dat de kleur Magenta mijn kleur van succes is, dus deze kleur past ook nog steeds bij mij. Maar ik wordt blijer van de blauwtinten!

 

De kleuren heb ik uitgetest op mijn Engelstalige website www.cbscreations.com en aan meerdere mensen in mijn omgeving laten zien. Ze waren het allemaal eens. Deze kleuren geven meer samenhang, stralen meer rust uit en laten echt zien wie ik ben.

Ondertussen ben ik ook begonnen mijn Nederlandstalige website, deze website dus, van deze kleuren te voorzien. Veel kan in één keer veranderd worden, maar het blijft ook veel handwerk. Neem maar eens een kijkje op een van de twee websites en laat me weten wat je ervan vindt!

In de loop van de tijd zal je zien dat de kleur Magenta zo goed als verdwenen is op mijn website!

Kleur: Mijn liefde voor de Kust!

Bij mij gaan kleur en creativiteit hand in hand! Aan de hand van de Persoonlijke Kracht Methode is dus een blauwdruk voor mij bepaald met mijn krachtkleuren! Ik sta met beide benen op de grond: ik ben een aarde type!

Ik ben sterk verbonden met de kleuren Petrol en Indigo. Met de waterkleuren Turkoois en Blauw kan ik deze super mooi combineren, met als balanskleur Camel! Eerst zag ik de kleur Camel niet zo zitten, maar kijkend naar de 5 kleuren zag ik opeens een strand met zee voor me, met daarboven een mooie blauwe lucht!

Met deze 5 kleuren wordt dus ook meteen mijn liefde voor het Strand en de Zee goed zichtbaar.

Ongemerkt heb ik al heel wat ontwerpen gemaakt die iets met de Kust te maken hebben. Neem alleen al mijn Amigurumi Haak Bookazine Aan de Kust, deze staat vol met creaties die allemaal iets met de kust te maken hebben.

Daarnaast heb ik ook nog het patroon Strand en Zee, Zeepaardje Zena en het patroon wat ik nu aan het ontwerpen ben. Wat dat is hoor en zie je binnenkort.

Maar wist je dat Victoria Amber Fleming ook dol is op het strand en het zoeken van schelpen? Haar kleding is toevallig ook nog eens gemaakt in de kleur Petrol. Maar is het wel zo toevallig…

Het is nu aan mij om een leuk ontwerp te maken met deze 5 kleuren!

Mocht jij een leuk idee hebben, laat het dan vooral weten. Als ik met jouw idee aan de slag ga, dan benader ik je zeker om het ontwerp te testen!

Reactie plaatsen

Reacties

Monique Veltman
een jaar geleden

Super goed, ik ben ook aardetype met blauw, dus helemaal mijn ding. Hoop dat nieuwe patroon snel lukt en we allemaal aan gang kunnen met deze kleuren. Heel veel succes met alles, groetjes Monique

Beets Jenny
een jaar geleden

Oh,wat leuk om te lezen dat er meer kleuren combinaties komen.
Trouwens leuke kleuren al te zien op de wb site.
Dat zijn ook de kleuren die ik het meeste gebruik.

Wilma Sprengers
een jaar geleden

Je site ziet er mooi uit met de blauwtinten. Ik ben ook een aardetype en bij mij groen groene tinten naar boven.

thea stolwerk
een jaar geleden

super ik ben ook dol op blauwe en aarde kleuren. ben benieuwd naar u nieuwe patroon. hoop nog veel patronen van u in die kleuren te maken, grtje thea