Alle haakpatronen met fluffy garen


Haken met fluffy garen

Fluffy garen, je vindt het leuk om mee te haken of niet. Maar een klein randje fluffy garen kan jouw gehaakte creatie een hele andere uitstraling geven.

Je vindt hier alle haakpatronen waar ik fluffy garen bij heb gebruikt. Bij sommige wat meer dan bij de ander, zoals een klein randje bij Hope van Hope & Sparkle of wat meer zoals het mammoetvelletje van Xander Neander.

 

Tip voor het haken met fluffy garen

Gebruik steekmarkeerders

Als je om de 5 steken een steekmarkeerder plaatst, weet je altijd hoeveel steken je moet haken en hoeveel je er al hebt gehaakt.

Met fluffy garen kun je ook best een beetje smokkelen, het valt toch niet op!

 

Blog over fluffy garen

Ik heb een blog geschreven over het haken met fluffy garen.

Je leest het hier 👇Duidelijk omschreven haakpatronen

Ook deze haakpatronen zijn allemaal duidelijk geschreven met begeleidende foto’s om je stap voor stap door het patroon te helpen. Het resultaat zal een geweldige creatie zijn die je zelf hebt gehaakt. Een creatie om trots op te zijn of met trots als cadeau te geven!

Loop je vast bij een bepaald onderdeel van een patroon, dan ben ik maar een berichtje ver! Ik help je om samen met jou een creatie te maken om trots op te zijn!

 

PDF Haakpatroon en verzending

De patronen krijg je in de vorm van een PDF bestand met duidelijke haakinstructies die met foto’s toegelicht worden, inclusief uitgebreide informatie over de gebruikte materialen en de gebruikte haaksteken en hun afkortingen.

Na betaling wordt het patroon, zo snel mogelijk, via een e-mail toegestuurd. Kijk dus ook in jouw spam-map als je na de verzendbevestiging geen e-mail met het haakpatroon hebt ontvangen.

Staat de e-mail ook niet in jouw spam-map, stuur me dan een berichtje, dan lossen we het probleem zo snel mogelijk op, zodat jij zo snel mogelijk aan de haak kunt gaan!