Knutselen en Haken

Combineren van knutselen en haken

Houd je van een combinatie van technieken zoals ik? Dan heb ik een paar leuke haakprojecten voor je. Je staat versteld wat je allemaal kunt maken als je om een leeg kwarkbakje heen haakt! Maar ook een doorzichtige plastic fles en een tomatenpotje leveren leuke creaties op.

 

Het wordt de Hoogste Tijd dat jij ook zo’n leuke wekker gaat haken, of heb je meer trek in een Kopje Thee? 

 

Trekpoppen, de gehaakte manier

Daarnaast heb ik ook nog de Jumping Jacks voor je: Trekpoppen op de gehaakte manier. Ze zijn super decoratief om aan de muur van de kinderkamer te hangen, zoals de beer en het varkentje. Of in de huiskamer als het Halloween (Heks en Vogelverschrikker) of Kerst (Kerstman en Kerstelf) is.

Wil je iets haken voor de Pasen dan zijn de muurhangers in de vorm van een Paashaas en Paaskip een leuk idee.


Haken verbetert jouw geheugen en concentratie!

Dus zoek een leuk haakproject uit, grijp jouw favoriete haaknaald en garen en ga aan de slag om jouw geheugen en concentratie te trainen! Duidelijk omschreven patronen

Het zijn stuk voor stuk duidelijk opgebouwde, goed omschreven patronen, voorzien van duidelijke foto’s. Of je nu net de basissteken onder de knie hebt als beginnende haakster/haker of als je wat meer ervaren bent. Als je weet hoe je een Magische Ring, een Vaste, Halve Vaste en een Losse moet maken, dan kun je al deze fantastische creaties zelf haken.

 

PDF Haakpatroon en verzending

De patronen krijg je in de vorm van een PDF bestand met duidelijke haakinstructies die met foto’s toegelicht worden, inclusief uitgebreide informatie over de gebruikte materialen en de gebruikte haaksteken en hun afkortingen.

Na betaling wordt het patroon, zo snel mogelijk, via een e-mail toegestuurd. Kijk dus ook in jouw spam-map als je na de verzendbevestiging geen e-mail met het haakpatroon hebt ontvangen.

Staat de e-mail ook niet in jouw spam-map, stuur me dan een berichtje, dan lossen we het probleem zo snel mogelijk op, zodat jij zo snel mogelijk aan de haak kunt gaan!