Voor de Strandliefhebber

Visnetten, meeuwen en Strandhuisjes!

Heerlijk een dagje naar het strand! Het zand tussen je tenen voelen en de zon op je huid! Je hoort de meeuwen herrie maken als ze over je heen vliegen!

Als je af en toe opkijkt van het zoeken van mooie schelpen, zie je in de verte die leuke strandhuisjes staan. Of je zie een boot voorbij varen, draai je je om, dan zie je de vuurtoren!

Je kunt ze allemaal zelf haken met deze zonnige haakpatronen!

 

Amigurumi Haak Bookazine Aan de Kust

Ben je op zoek naar nog meer strand en zee haakpatronen? Heb je al eens bij mijn haakboek gekeken? Aan de Kust staat vol met haakpatronen voor de kustliefhebber! Ga naar het strand met Eb en Vloed, ga strandjutten met Nol of breng een bezoek aan de vuurtoren van Rinus!Duidelijk omschreven patronen

Het zijn stuk voor stuk duidelijk opgebouwde, goed omschreven patronen, voorzien van duidelijke foto’s. Of je nu net de basissteken onder de knie hebt als beginnende haakster/haker of als je wat meer ervaren bent. Als je weet hoe je een Magische Ring, een Vaste, Halve Vaste en een Losse moet maken, dan kun je al deze fantastische creaties zelf haken.

 

PDF Haakpatroon en verzending

De patronen krijg je in de vorm van een PDF bestand met duidelijke haakinstructies die met foto’s toegelicht worden, inclusief uitgebreide informatie over de gebruikte materialen en de gebruikte haaksteken en hun afkortingen.

Na betaling wordt het patroon, zo snel mogelijk, via een e-mail toegestuurd. Kijk dus ook in jouw spam-map als je na de verzendbevestiging geen e-mail met het haakpatroon hebt ontvangen.

Staat de e-mail ook niet in jouw spam-map, stuur me dan een berichtje, dan lossen we het probleem zo snel mogelijk op, zodat jij zo snel mogelijk aan de haak kunt gaan!