Crochet Along

In het Nederlands is het gewoon een Haak met mij/ons mee. Een patroon wordt in delen opgedeeld en samen met een groep dames en heren haak je dan elke week een stukje van het patroon. Aan het eind van die 4 tot 6 weken heb je dan een super leuke gehaakte creatie om trots op te zijn! Mijn allereerste Haak mee avontuur begon met het amigurumi haakpatroon van mijn hondje: Hondje Tanja. Veel leesplezier!

Crochet Along of Haak met me mee, Halloween heksen

Wat maakt een crochet along zo leuk?

Jij als haakfanaat weet natuurlijk precies wat er met een crochet along wordt bedoeld! Maar mocht je nog niet zo lang haken, dan kan het zijn dat je nog nooit van een crochet along hebt gehoord. Dus als je je bij het lezen van de titel afvraagt wat een crochet along is dan heb ik een mooi blog voor je klaar staan om een uitgebreide beschrijving over wat een CAL is, zoals het ook genoemd wordt, te lezen. Wat is een crochet along?

Lees meer »

IJsbrand de Beer

Mijn eerste eigen CAL is achter de rug! Dit was mijn derde CAL, maar de andere 2 werden door I CAL Knuffels en Haak Met Ons Mee georganiseerd. Dan worden er veel taken uit handen genomen door de beheerders van die groepen. Deze heb ik helemaal zelf georganiseerd. Gelukkig had ik hulp van mijn test haaksters Wilma, Martine en Marion. Daarvoor nogmaals: dank jullie wel!

Lees meer »