• 👉 Patronen in ✔ Nederlands ✔ English ✔ Deutsch
  • 📌Unieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!

Tips: Hoe, wat, waarmee?!

Waar koop jij jouw bolletjes garen, welk gereedschap is handig om te gebruiken om de gehaakte creaties te maken. Wat neem je mee op vakantie? Maar ook een aantal tips wat je kan haken voor het einde van het schooljaar. Wat zijn leuke combinatie van haakpatronen bijvoorbeeld? Of bekijk het blog eens om zelf oogjes te schilderen om jouw gehaakte creatie echt uniek te maken.

Informatie en Tips over haakgereedschap, oogjes . Wat moet ik nu weer haken?

Haken is goed voor je!!

Haal jij ook zo veel voldoening uit het haken van mooie creaties? Ik hoef je vast niet meer te vertellen dat haken heel erg leuk is! Maar wist je dat haken en niet alleen haken, maar ook elke andere creatieve hobby, heel gezond voor je is?

Lees meer »

Hoe maak je leuke foto's van jouw amigurumi?

Je hebt net de laatste hand gelegd aan een amigurumi haakpatroon waar je mee bezig was. De laatste draadjes van jouw gehaakte creatie zijn weggewerkt! En wat is het toch een super leuke amigurumi geworden! Je bent er zo trots op dat je er graag een foto van wilt maken en die wilt delen op jouw eigen tijdlijn op Facebook, op Instagram of in haak-gerelateerde Facebookgroepen. Je hebt helemaal gelijk! Het is hartstikke leuk om jouw gehaakte creaties te laten zien. Ik zelf vind het altijd erg fijn om naar de werkjes van anderen te kijken.

Lees meer »

De leukste gehaakte strand en zee decoraties voor in huis

Als je niet dicht bij de zee woont en toch het strandgevoel in huis wilt halen, dan is het leuk om er zelf mee aan de slag te gaan. Ik doe je een aantal ideeën aan de hand hoe je, met jouw gehaakte creaties rond het thema strand en zee, leuke decoraties voor in huis kunt maken. Je zult ook kennismaken met Zeepaardje Zena, mijn nieuwste patroon. Zij mag natuurlijk niet ontbreken in jouw stukje strand!

Lees meer »

8 Manieren om steekmarkeerders te gebruiken

Steekmarkeerders zijn kleine hulpmiddeltjes, kleine voorwerpjes van plastic of metaal waarmee je iets kan aangeven in jouw haakwerk, zodat je minder snel de tel kwijt raakt bijvoorbeeld. Er zijn verschillende soorten steekmarkeerders. Je hebt steekmarkeerders die open kunnen en je hebt hele dichte steekmarkeerders. De dicht steekmarkeerders worden gebruikt bij het breien. Als haakster gebruik je de steekmarkeerders die open kunnen, deze hebben een sluiting.

Lees meer »

Herfst Patronen Roundup!

Herfst, het seizoen van de warme kleuren, vallende bladeren, wind en regen! Voor de weerkundigen begint de herfst op 1 september. Rond 23 september begint de astronomische herfst, maar officieel gaat de herfst in op 21 september!

Lees meer »