• 👉 Patronen in ✔ Nederlands ✔ English ✔ Deutsch
  • 📌Unieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!
Home » Blog » Tips: Hoe, wat, waarmee

Tips: Hoe, wat, waarmee?!

Waar koop jij jouw bolletjes garen, welk gereedschap is handig om te gebruiken om de gehaakte creaties te maken. Wat neem je mee op vakantie? Maar ook een aantal tips wat je kan haken voor het einde van het schooljaar. Wat zijn leuke combinatie van haakpatronen bijvoorbeeld? Of bekijk het blog eens om zelf oogjes te schilderen om jouw gehaakte creatie echt uniek te maken.

 

Informatie en Tips over haakgereedschap, oogjes . Wat moet ik nu weer haken?

De leukste gehaakte strand en zee decoraties voor in huis

Als je niet dicht bij de zee woont en toch het strandgevoel in huis wilt halen, dan is het leuk om er zelf mee aan de slag te gaan. Ik doe je een aantal ideeën aan de hand hoe je, met jouw gehaakte creaties rond het thema strand en zee, leuke decoraties voor in huis kunt maken. Je zult ook kennismaken met Zeepaardje Zena, mijn nieuwste patroon. Zij mag natuurlijk niet ontbreken in jouw stukje strand!

Lees meer »

Herfst Patronen Roundup!

Herfst, het seizoen van de warme kleuren, vallende bladeren, wind en regen! Voor de weerkundigen begint de herfst op 1 september. Rond 23 september begint de astronomische herfst, maar officieel gaat de herfst in op 21 september!

Lees meer »