De leukste cadeautjes voor een haakster

De leukste cadeautjes voor een haakster

Wat geef je een fervent haakster cadeau?

Heb je je lijstje al gemaakt?

Dat hoor ik regelmatig van mijn man en zonen als ik bijna jarig ben, maar ook als het bijna Kerst is. Ik kan ze ook geen ongelijk geven, want wat moeten ze mij nu geven? Op haakgebied heb ik al heel veel. Maar er is ook veel keus op haakgebied, dat mijn mannen niet weten waar ze moeten beginnen en wat ze moeten kopen.

Wie weet is dat bij jou ook zo! Daarom dacht ik dat het wel handig was om mijn website als inspiratie te gebruiken en een paar leuke en handige cadeautjes op te noemen voor iemand die veel haakt! Je hoeft dan alleen deze mail te laten zien of ze een linkje door te sturen. 😉

 

In deze inspiratie blog vind je allerlei leuke suggesties van haakpatronen tot haaknaalden en steekmarkeerders!

Haakpatronen

Overduidelijk aanwezig zijn de talloze haakpatronen op mijn website. Deze zijn hartstikke leuk om te krijgen, maar deze zijn allemaal digitaal en dus niet echt tastbaar. Of je moet de patronen uitprinten, ze in een leuk mapje stoppen en daar weer een cadeautje van maken.

Haakboek Aan de Kust

Voor de liefhebber van het Strand en de Zee is er natuurlijk het Amigurumi Haak Bookazine Aan de Kust. Je kent vast wel iemand die dol is op het strand en veel haakt, die het boek nog niet kent.

Gemak dient de haakster: een garenpakket

Op de website vind je 2 complete garenpakketten inclusief patroon. Deze pakketten besparen tijd en moeite bij het selecteren en kopen van afzonderlijke garens.

Als eerste is er het garenpakket van de Strandhuisjes, compleet met 2 stevige binnenwerkjes. Met dit pakket kun je 2 Strandhuisjes haken, die je kunt gebruiken om al jouw haaknaalden in op te bergen.

 

Ten tweede is er het garenpakket van Jiggle de Kabouter. Jiggle wil graag dansen en dat kan jij ‘m laten doen, door van Jiggle een marionet te maken. In het pakket vind je nep bont voor zijn baard en ook alle spullen om van Jiggle een marionet te maken zitten er in. Jij hebt de touwtjes in handen!

 

Een pakketje om een marionet te maken, zonder het garen en het patroon is ook te koop op de website.

Haaknaalden, steekmarkeerders en een haakboek als cadeau

Over nep bontjes gesproken!

Lila, paars, oranje, grijs, wit en grijs/wit. Dit zijn de kleuren nep bontjes! Daarmee kun je hele leuke en kleurrijke baarden maken voor kabouters en gnomes!!

 

Ik zie zomaar een mooie paarse gnome voor me met een lila kleur baard! Of een traditionele Gnome met een witte baard. Het patroon van de Gnomes is te vinden onder Alle Funnies en Gnomes.

Bijzondere haaknaalden

Er zijn er nog een paar op voorraad. De handvaten van de haaknaalden zijn met de hand bewerkt. Er zijn meerdere thema’s: steampunk, vuurtorens, vissen en panterprintjes.

Steekmarkeerders

Steekmarkeerders zijn echt hele leuke kleine cadeautjes! Je kunt niet genoeg steekmarkeerders hebben. Hoe leuk is het om voor elk project een bijpassende steekmarkeerder te gebruiken.

Een cadeau-pakketje

Stel zelf een leuk cadeau-pakketje samen door bijvoorbeeld een paar steekmarkeerders te combineren met een haaknaald en wat nep bontjes!

 

PS:

Deze cadeautjes zijn niet alleen leuk om te geven, maar natuurlijk ook om te krijgen. Jezelf zo nu en dan eens trakteren op een leuk haak-cadeautje is natuurlijk helemaal okay!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.