Steampunk accessoires setjes en losse bedeltjes


Steampunk accessoires setjes. Je koopt ze hier!

Wat mag er niet ontbreken bij een Steampunk creatie? Juist, Steampunk accessoires! Deze Steampunk accessoires setjes bestaan uit verschillende radertjes, studs, klokjes, wijzertjes en passende bedeltjes. Deze setjes maken jouw gehaakte creatie af. Elk setje is weer anders.

 

Ik heb de radertjes, studs etcetera gebruikt voor de haakpatronen van Franklin Forge, Victoria Amber Fleming, Milton James de Bok, Cattery Fra Vesken, maar ook voor mijn Hoogste Tijd voor Steampunk wekker!

 

Steampunk, wat is dat eigenlijk?

Steampunk is een sub genre van fantasie of speculatieve fictie. De term verwijst naar de verhalen die zich afspelen in een tijd dat stoomkracht nog de primaire krachtbron was, maar die ook elementen van sciencefiction of fantasie bevatten. Meestal dus verhalen die zich afspelen in de 19e eeuw, het Victoriaanse tijdperk, compleet met kostuums uit die tijd!

 

Sleutels

Sleutels en dan vooral de grotere sleutels zijn een hele mooie aanvulling op de steampunk accessoires setjes! Zie je jouw creatie al vele deuren openen met zijn of haar eigen sleutels? Ze zijn er in setjes van 8 of per stuk!

 

Kleine bedelarmbandjes maken

Maak voor jouw pop/creatie een leuk bedelarmbandje met deze setjes! Voeg zelf draad en kraaltjes toe en maak een leuk uniek sieraad voor jouw creatie! Gebruik visdraad of wat dikker naaigaren. Heel dun elastisch draad kan ook, dan kan de armband ook af.

 

Doe de bedeltjes aan de ringetjes, het kan ook zonder, als je dat leuk vindt. Rijg kralen aan een draad, doe na een aantal kralen een bedeltje aan de draad. Is de armband op maat, doe het om de arm van jouw pop en knoop het vast. 😍

Elk setje is weer anders. Ik heb bijvoorbeeld een armbandje gemaakt voor Penny la Fleur!!

Haaknaalden

Nieuw! Exclusieve hand bewerkte haaknaalden!

 

Deze CB’s Creations haaknaalden hebben een sterke gelijkenis met de Clover haaknaalden. De platte greep van het handvat zorgt ervoor dat ze comfortabel in de hand liggen.

 

De handvaten van deze haaknaalden zijn bewerkt met een Strand en Zee motief voor de Kustliefhebber en er zijn haaknaalden waarvan de handvat bewerkt is met een Steampunk motief met daarbij ook een afbeelding van Franklin Forge!

 

De handvatten zijn 2x afgelakt met een sterke lak, die ook geschikt is voor parket. Ze kunnen dus tegen een stootje!

Niet alleen zien ze er prachtig uit, maar ze maken ook het haken tot een heerlijke ervaring.

 

Misschien zit er nu net jouw favoriete maat haaknaald niet tussen. Laat het me dan weten door een e-mail te sturen naar info@cbscreations.nl. Ik zet je dan op een lijst en zodra er weer haaknaalden beschikbaar zijn, krijg jij als eerste een berichtje. Het verplicht je tot niets, het verzekert je er alleen van dat je eerste keus hebt.

Zinklegering

Alle steampunk accessoires zijn gemaakt van een zinklegering, zo ook de losse bedeltjes en de setjes om een klein bedelarmbandje te maken. Weet jij al welke gehaakte creatie jij gaat verrassen met leuke accessoires?

 

Verzending van de steampunk accessoires setjes en meer

De steampunk accessoires setjes worden verzonden naar Nederland en België. Op basis van het gewicht worden de verzendkosten berekend. Hier vind je de verzendkosten. Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag. Bestellingen worden verzonden binnen 2 - 3 werkdagen.