Elfenfamilie

De start van mijn Elfenfamilie

Mijn Elfenfamilie begon natuurlijk met mijn trots: Franklin Forge, Steampunk Elf.

In een elf kun je nog meer fantasie stoppen dan een gewone gehaakte pop of creatie. Geef een creatie puntige oren en het verhaal ontstaat eigenlijk vanzelf. Naast Franklin vind je nog meer Steampunk haakpatronen tussen de Elfen! Kijk maar eens bij Victoria Amber Fleming en Milton James de Bok, bijvoorbeeld.

 

Elke creatie heeft zijn/haar eigen verhaal

Dat is ook juist het leuke van een Elfenfamilie. Ze hebben allemaal hun eigen verhaal en een eigen karakter. Joni is bijvoorbeeld mijn Hippe Elf. Zij danst op blote voeten de zomer tegemoet. Alwin Eikenblad daarentegen vangt dromen. Poppy is een echt bloemenmeisje. Ferre, Ent en Holly kom je vaak tegen in het bos. Merri Longbeard is een echte verzamelaar van dingen. Met ROFL en de Jarige Job is het altijd feest.

En dan mogen we Victoria Amber Fleming natuurlijk niet vergeten! Zij is de vriendin van Franklin. Samen genieten ze van het leven en van elkaar.


Nellie: "Leuke patronen, ze zijn niet te moeilijk, ook al had ik in geen eeuwen gehaakt! Als je vastloopt met haken, dan heeft Claudia altijd even tijd voor je om het goed uit te leggen."Ik heb nog nooit met ijzerdraad/chenille draad/elektriciteitsdraad gewerkt.

Ik wil het wel eens proberen, is het lastig om mee te haken?

Eén van de dames die voor mij mijn patronen test, had ook nog nooit met elektriciteitsdraad gewerkt. Wat ze altijd super leuk vindt om te doen is uitgebreid foto’s maken van haar gehaakte creaties en daar dan een leuk verhaal bij schrijven.

Ze heeft de stoute schoenen aangetrokken en heeft zich gewaagd aan het gebruiken van elektriciteitsdraad in de armen en benen, zoals in mijn patronen beschreven staat. Het lukte super goed. Ja het is soms even wat lastiger haken, omdat de draad wel eens in de weg kan zitten. Maar ze heeft nu creaties waarbij ze de armen en benen in verschillende standen kan zetten, waardoor haar foto’s nog leuker worden en het verhaal erbij nog levendiger!

Echt, het gebruiken van elektriciteitsdraad geeft net dat beetje extra aan jouw gehaakte creatie!

Duidelijk omschreven haakpatronen

Kortom duidelijke amigurumi haakpatronen van fantasie creaties/poppen, die wachten tot jij er mee aan de slag gaat! Al deze creaties hebben een frame in hun lichaam, maar ze zijn ook heel goed te maken zonder dit frame, vul ze dan gewoon goed op!

Durf jij het wel aan om een frame in het lichaam te doen? Dan zul je zien dat het net dat beetje extra geeft aan jouw creatie! Met recht een creatie om trot op te zijn!

Loop je vast bij een bepaald onderdeel van een patroon, dan ben ik maar een berichtje ver! Ik help je om samen met jou een creatie te maken om trots op te zijn!

 

PDF Haakpatroon en verzending

De patronen krijg je in de vorm van een PDF bestand met duidelijke haakinstructies die met foto’s toegelicht worden, inclusief uitgebreide informatie over de gebruikte materialen en de gebruikte haaksteken en hun afkortingen.

Na betaling wordt het patroon, zo snel mogelijk, via een e-mail toegestuurd. Kijk dus ook in jouw spam-map als je na de verzendbevestiging geen e-mail met het haakpatroon hebt ontvangen.

Staat de e-mail ook niet in jouw spam-map, stuur me dan een berichtje, dan lossen we het probleem zo snel mogelijk op, zodat jij zo snel mogelijk aan de haak kunt gaan!