Interviews

 

Ontmoet een aantal van mijn collega ontwerpers! Je zult zien dat ze elk een eigen stijl hebben ontwikkeld en ook super leuke creaties ontwerpen!

Er zijn vast dingen die je nog niet van ze wist!

CB's Creations interviewt collega ontwerpers

Interview met Design geeft Plezier

Charlotte heeft de naam voor haar ontwerpbedrijf goed gekozen! Design geeft Plezier doet haar naam eer aan! Deze haakpatronen brengen je plezier en toveren een glimlach op je gezicht! Wat begon met het maken van een herinnering, in de vorm van een Draagmama is uitgegroeid tot een heel bedrijf!

Lees meer »

Interview met Creïmtions

Creïmtions staat garant voor vrolijke creaties. Van tuimeldieren tot geweldig leuke knuffeldieren met vrolijk gekleurde variaties van qranny squares als basis voor het lijf. 

Lees meer »

Interview met Amigurumi Design by Dani

Je hebt vast wel eens van Amigurumi Designs by Dani gehoord! Wie kent die grappige vogel Barry nu niet! Hij heeft zelfs zijn eigen kleurplaten! Maar mocht je deze ontwerper nog niet kennen; behalve deze grappige Barry kom je nog veel meer leuke dieren knuffels en knuffeldoekjes tegen!!

Lees meer »

Interview met Oenieboe

Oenieboe staat garant voor super grappige amigurumi creaties! Het is een kleurrijke familie van ontwerpen die je zeker een glimlach zullen bezorgen! Mijn persoonlijke favoriet is Stitches de clown!

Lees meer »