Halloween CAL 2019

Halloween Heksen

Halloween Crochet Along

Het zit er weer op; de Halloween CAL is klaar. Een super leuke CAL, uiteraard in een super leuke groep: Crochet Along with CB’s Creations.

En wat zijn er heel veel heksjes geboren! De een nog leuker, grappiger en enger dan de andere! Super leuk om al die enthousiasme te zien!

 

Als jij nu denkt: wat is een CAL? Of wat houdt een Crochet Along in? Dan raad ik je aan om dit blog te lezen. Het is de 1ste in een serie van 3 waar je alle uitleg vindt over een Crochet Along: Wat is een Crochet Along?

 

Dit jaar heb ik de CAL iets anders opgezet dan die van vorig jaar, die van IJsbrand de Beer. De leermomenten van vorig jaar heb ik mee genomen in deze CAL en een uitgebreide informatie en regeltjes lijst opgesteld.

 

Daar mijn man en ik laat vakantie hadden dit jaar en ik toch een beetje op tijd met de Halloween CAL wilde beginnen heb ik besloten om de CAL in 4 weken te verdelen. In die 4 weken worden dan de 2 Heksen gehaakt. Het extra deel, de kat en de kookpot, is dan voorbehouden aan de actieve mee haaksters. Met een weekje extra tijd om de 2 heksjes te laten zien om het extra deel te bemachtigen, moet dat zeer goed te doen zijn.

 

Halloween CAL Marion
Halloween CAL Martine
Halloween CAL Wilma

 

En dat blijkt! Er zijn heel veel foto’s geplaatst van de Heksje Lila en oma Heks Violet. De foto's die je hierboven ziet zijn van de test haaksters Marion, Wilma en Martine. 

Soms werd de bezem van heks Violet vergeten op de foto, maar Heks Violet kan niet zonder haar bezem! Door het slechte herfstweer was het niet altijd mogelijk om buiten een takje te gaan zoeken voor een bezem. Maar met een beetje creativiteit kwamen er super leuke bezems voorbij, van satéstokjes, tot een zoethoutstokje en kant en klare bezempjes. Er kwam zelfs een heksje voorbij met een super grote bezem van de Praxis!

 

Kun je nu niet actief mee haken dan heb je aan het eind van de CAL toch het patroon om 2 complete heksen te maken. Die ook zonder kat en kookpot zeer goed als Halloween decoratie dienst kunnen doen!

 

Je kunt nog tot en met woensdag 16 oktober een foto plaatsen van de 2 heksjes om het extra deel te krijgen. Daarna stop ik met versturen van het extra deel.

Wie een deel gemist heeft, niet getreurd! Het patroon is ook te koop.

 

Spookje BOOH!

Uit de geplaatste foto’s van de 2 heksjes, zoeken wij als beheer van de groep een aantal lieve, leuke, grappige of enge heksjes uit. De makers van die heksjes krijgen het patroon van Spookje BOOH!

 

Er zijn zoveel heksjes om uit te kiezen, dat wordt een moeilijke klus!!

 

Nog een tip voor als je het patroon niet hebt gewonnen: bij elke bestelling op mijn website in de maand oktober krijg je het patroontje van Spookje BOOH! erbij.

 

 

In de FB groep Crochet Along with CB's Creations is een album te vinden met super leuke collages van de heksen. Speciaal gemaakt door Martine De Schepper. Ga eens een kijkje nemen, er komen steeds meer collages bij!

 

Dit wil ik je vooral niet onthouden; kijk eens naar twee leuke filmpjes gemaakt door Myriam Wilmsen van haar heksen: 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.