• 👉 Patronen in ✔ Nederlands ✔ English ✔ Deutsch
  • 📌Unieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!

Hulde aan mijn testhaaksters!

Gepubliceerd op 1 augustus 2020 om 19:18

Testhaaksters

Hulde aan mijn testhaaksters!

 

Alle creaties die je hier in dit blog ziet zijn gehaakt door mijn testhaaksters!

 

Heb ik je wel eens verteld dat ik blij ben met mijn testhaaksters? Vast wel! Maar laat ik het nog een keer zeggen: ik ben zo blij met mijn testhaaksters!!

 

Grapjurk Marion
Grapjurk Wilma
Grapjurk Martine

 

Goede testhaaksters wijzen je op jouw type- en telfouten, op jouw spelling, maar ook of het duidelijk is wat je hebt opgeschreven. Of het niet handiger is om het net anders op te schrijven of het extra te verduidelijken met extra foto’s. Goede testhaaksters zijn een belangrijk onderdeel van mijn ontwerpen!

 

Wick Martine
Xander Marion
Vince Wilma

Ik ben iemand die graag een planning maakt, als ik een patroon ontwerp dan hoeft het niet binnen een week getest te worden, omdat ik eigenlijk gisteren het patroon in mijn shopjes wil hebben. Ik neem de tijd voor mijn ontwerpen en de tijd om ze op de markt te brengen. Die tijd geef ik ook aan mijn testhaaksters.

 

Want ook zij zijn dames die, net als ik, een leven naast het haken hebben. We kennen elkaar nu al een behoorlijke tijd en hebben regelmatig contact, niet alleen over haken en de ontwerpen, maar ook over de dingen die ons bezig houden en ons overkomen in het leven. We hebben elkaar ook niet gezocht, maar gevonden! Ze lieten hun enthousiasme voor mijn patronen zien en van het één kwam het ander.

 

Strand en Zee Wilma
Noelle Martine
Pedr Marion

Testen is ook geen verplichting, het moet leuk blijven en leuk zijn. Heb je op dat moment geen tijd of geen zin, geen punt! Ik heb altijd zoveel tijd zitten tussen het moment ik een ontwerp klaar heb en het moment dat ik denk dat het de juiste tijd is om het patroon in mijn shopje te plaatsen, dat alle dames het toch allemaal gehaakt hebben.

 

Wat ik altijd het leukste vind is om de foto’s van de vorderingen te zien! Ze gebruiken dan net even ander garen of een andere kleur dat ik altijd blij word van het resultaat. Soms denk ik zelf: “dat ik daar nou aan gedacht heb!”  Ieder een eigen stijl, daardoor kun je goed zien, wat je nog meer met een patroon kunt doen!

 

Bloempothuis Marion
Heksenlaars Martine
Merri Wilma

Ja, ik ben erg blij met mijn testhaaksters!

Dank je wel Marion, Martine en Wilma voor de samenwerking en de gezellige kletspraatjes!

Wat zou ik zonder jullie moeten?!!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.