Wat zijn steekmarkeerders toch handig!

Bolletje katoen dat afgerold is

Super handig die steekmarkeerders!

Het zal je maar gebeuren dat de deurbel gaat…

 

Thuis heb ik een hele kamer vol met mijn handwerkspullen en creaties etc. Die kamer gebruik ik meer als opslag. Het liefst zit ik beneden in de woonkamer te haken. Dat is veel gezelliger, althans dat vind ik.

 

Ik heb mijn speciale plekje op de bank, met een krukje naast me met mijn spulletjes. Als ik alleen thuis ben, dan ligt er vaak ook nog wat op de bank. Mijn kopje thee staat op tafel. De tv staat aan met een serie die tijdens het haken goed te volgen is. Uiteraard ligt de afstandsbediening binnen handbereik, zodat ik door de reclames heen kan spoelen of dat ik kan terug kijken als ik iets belangrijks heb gemist!

 

Mijn etui met extra haaknaalden, schaar, stopnaalden en steekmarkeerders ligt op een voetenbankje onder de salontafel. Wat kan er misgaan, zou je denken?

Haakwerkje, thee en een serie kijken!

 

Zo kan ik een hele tijd lekker zitten haken. Maar op een gegeven moment is toch je thee op, je moet even naar de wc of een pakketbezorger staat aan de deur te bellen. Misschien wel met een lading nieuwe bolletjes….?

Deze operaties vergen altijd meerdere handelingen! Ik zet mijn serie op pauze, ik moet alles wat op me ligt aan de kant leggen en ik moet mijn haakwerkje even aan de kant leggen. Dat is het kritieke punt!

 

Als je even naar de wc gaat, of je gaat een kopje thee pakken, dan kun je deze handelingen rustig en bewust uitvoeren. Gaat de deurbel, dan is het toch gehaast. Je zit net in een telling, de tv moet op pauze, alles moet aan de kant om gauw de deur open te doen!

Kopje thee met chocolade

Een draad die me bleef achtervolgen...

 

Het is mij dus wel eens gebeurt, dat ik vergeten was om een steekmarkeerder in de lus te steken, waar normaal de haaknaald in steekt. De draad was achter de knoop van mijn vest blijven hangen…

Zie je het al voor je? Er liep een draad van de bankstel naar de voordeur, maar de draad was niet van het bolletje afgerold. Nee, het was van mijn haakwerk! Er was een heel stuk uitgehaald, wat natuurlijk niet de bedoeling was. Kon ik weer opnieuw beginnen! En de pakketbezorger had niet eens bolletjes bij zich!

 

Nu stop ik altijd een steekmarkeerder in de lus als ik mijn haakwerk even wegleg. Ik schrijf op waar ik gebleven ben en zet de tv op pauze. Dan moet de pakketbezorger even 2 tellen langer wachten...

 

Heb jij ook zo'n leuk en grappig verhaal? Deel het vooral hieronder, of stuur me een berichtje op: info@cbscreations.nl

Een bolletje katoen garen

Allemaal leuke steekmarkeerders

 

Wist je dat ik hele leuke steekmarkeerders op de website heb staan? Neem eens een kijkje, er zitten zulke leukerds tussen! Deze handige kleine hulpmiddeltjes zorgen ervoor dat je met gerust hard even een nieuw kopje thee kunt gaan inschenken!

Handige steekmarkeerders in de vorm van een beer, gnome, ballonhondje

Meerdere manieren om steekmarkeerders te gebruiken

 

Ze zijn zoveel leuker, grappiger en kleurrijker dan een draadje katoen om jouw toeren bij te houden! Ze zijn natuurlijk: steekmarkeerders! De plastic steekmarkeerders breken nogal gauw, dus geef mij maar steekmarkeerders van metaal, of gegoten van hars.

 

Er zijn verschillende manieren waarop je een steekmarkeerder kunt gebruiken. Ik ben dit blog gestart met 8 manieren waarop je steekmarkeerders kunt gebruiken, maar ondertussen zijn dat er veel meer! Op dit moment vind ik punt 8 en punt 12 toch wel de allerleukste!! Dus laat je niet van de wijs brengen door het aantal 8!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.