• 👉 Patronen in ✔ Nederlands ✔ English ✔ Deutsch
  • 📌Unieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!

Het neusje van de Paashaas!

Het neusje van de pashaas

Het neusje van de Paashaas! 

 

Zoals je misschien weet, heb ik in de huiskamer een pallet hangen. Ik heb deze met krijtverf wit geschilderd, mijn man heeft er een extra plankje bij gemaakt, waar weer wat oogjes onder hangen. Rechtsboven zijn twee stenen knoppen bevestigd om creaties aan op te hangen. Per seizoen verander ik wat er in mijn pallet staat en hangt. Zo zijn mijn Jumping Jack Kerstman en Kerst Elf, net zo als mijn Jumping Jack Heks en Vogelverschrikker, erg geschikt om aan mijn pallet te hangen.

 

Mijn Strand en Zee setje heb ik speciaal ontworpen om in mijn pallet te zetten. Een beetje zomer en strand bij mij in huis!

Maar nu had ik nog niets voor de Pasen om in mijn pallet te hangen. Wel om neer te zetten, zoals het Paastrio, maar dus nog niets om op te hangen.

 

Pallet met Kerst
Pallet met Strand en Zee

Aan de slag!

Ik ben dus nu druk bezig met een patroontje voor de Pasen. Het idee zit in mijn hoofd, ook als ik het uitteken dan ziet het er op papier leuk uit. Maar de uitvoering laat nog te wensen over!

Ik ben bezig met een paashaas, ik ben tevreden over het lijf, tevreden over de poten, tevreden over de oren, maar als ik alles in elkaar zet dan vind ik het 2 keer niks!!

 

Het overkomt me wel eens vaker dat ik niet tevreden ben over een creatie. Dan zet ik het gewoon op de kast, in het zicht, en loop ik er een paar dagen omheen en voorbij, totdat ik weet wat ik wil veranderen.

 

Maar nu blijf ik het niet zo leuk vinden. Zou ik dan de kleur moeten veranderen of toch de vorm van de neus of wel alle twee? Of laat ik het nog even hangen en begin ik vast aan mijn Paas-kip? Laat ik dat maar doen, het komt vanzelf weer goed.

 

Paaskip

 

Mijn kip gaf veel minder problemen met maken en in elkaar zetten. Misschien komt het ook omdat ik maar 3 kleuren heb gebruikt, wit, rood en geel.

Dus toch maar weer verder met de Paashaas. De oren staan nu veel dichter bij elkaar, boven op de kop. Nee, ik vind het nog niet echt leuk.

Dan de neus, de mond en de snorharen er maar af. Gewoon opnieuw beginnen!

 

Ik heb de neus opnieuw ontworpen en in een andere kleur gehaakt. Ook de mond anders gedaan en ander materiaal genomen voor de snorharen. De Paashaas heeft ook een lief strikje gekregen en een wortel. En wat blijkt? Ik vind hem nu wel leuk!! Ik hoop dat jij hem straks ook leuk vindt.

 

Nu nog uittypen en testen en dan kun je de Paashangers op mijn website vinden. 💗💗

 

 

Draaide het toch allemaal om het neusje van de Paashaas!!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.