• 👉 Patronen in ✔ Nederlands ✔ English ✔ Deutsch
  • 📌Unieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!

Milkshake zorgt voor opschudding

Miss Straw Berry Shake

Miss Straw Berry Shake zorgt voor opschudding op mijn FB-pagina!

 

Laatst was ik mijn hobby spullen aan het opruimen en organiseren. Soms bewaar ik spulletjes waarvan ik op dat moment nog niet weet wat ik er mee zal doen of dat ik er ooit iets mee zal doen. Maar je weet maar nooit, toch!?!

 

Ik vind het erg leuk om knutselen en haken te combineren, vandaar ook mijn ontwerpen zoals de Jumping Jack-serie (Trekpoppen), Pig in Space en Bloempothuis van Mol en Muis.

Potjes, bekers, vooral met deksel, oefenen nou eenmaal een grotere aantrekkingskracht op  mij uit dan andere voorwerpen. Mijn oma bewaarde ook altijd de yoghurt bekers, dus het zal wel een familietrekje zijn, haha! Dus toen ik een keer samen met mijn zoon bij de McDonald's was heb ik de milkshake beker bewaard en een schoon doosje van de hamburger (maar dat doet er nu niet toe!). Ik wist toen nog niet wat ik er mee zou gaan doen.

Bloempothuis van Mol en Muis
Pig in Space
Jumping Jack Halloween

Al opruimende kwam ik die milkshakebeker weer tegen. Onmiddellijk wist ik dat ik mijn versie van een milkshake zou gaan maken: een aardbeien milkshake. Compleet met een rietje dat uit het hoofd zou steken en een deksel op het hoofd.

 

Dat idee zat zo “dwars” in mijn hoofd, dat ik gelijk aan de slag ben gegaan. Bolletjes bij elkaar gezocht en haken maar! Maar als je Miss Shake zo in een dichte beker zet, dan zie je niets van haar lichaam. Gelukkig bestaan er ook transparante shake bekers. Maar wat ik ook heel leuk vind om te doen is het werken met servetten. De servetten had ik al uitgezocht. Bij de Action heb ik dezelfde soort papieren bekers gekocht (bruin geblokt) en laten ze daar nou net van die leuke papieren rietjes hebben. Een beker heb ik verknipt om als mal te dienen om de servetten mee op maat te knippen. Een andere beker heb ik wit geschilderd en daar een leuk servet op gelijmd. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!

Bekers met deksel en rietje

Topfans

Bij een Amerikaanse collega ontwerpster zag ik het idee om een presentje aan je Topfans te geven. Bij haar mag je een van haar patronen uitzoeken, maar ik vond het leuk om dit patroon speciaal ook te maken voor de Topfans.

 

Nu moet je weten dat Topfans iets is dat uitgevonden is door Facebook. Zij laten er vast een bepaalde algoritme op los. Bedrijfspagina’s zoals de mijne, kunnen kiezen om Topfan badges aan en uit te zetten. Maar wie vindt het nou niet leuk om Topfans te hebben? Als je regelmatig een opmerking plaatst bij mijn berichten dan krijg je een Topfan-badge aangeboden. Je kunt dit ook weigeren, niets moet, alles mag!

 

Met het bekend maken van Miss Straw Berry Shake op mijn FB-pagina heb ik gelijk laten weten dat dit kooppatroontje voor Topfans gratis is. Nu blijkt nog niet iedereen te weten wat Topfan inhoudt en ik heb me een stroom van berichten op deze post gekregen! Wel allemaal hele leuke berichten, dus als iedereen zo enthousiast blijft reageren op al mijn berichten op FB dan zal ik in een hele korte tijd heel veel Topfans erbij krijgen. Zodra je Topfan bent krijg je van mij het patroontje van Miss Straw Berry Shake en hoop ik dat je ook (Top)fan blijft!

 

Maar het patroon van Miss Straw Berry Shake is ook te koop.

Miss Melon Shake & Miss Cappuccino

Maar je kunt er niet alleen een Straw Berry Shake van maken. Wat dacht je van een Miss Melon Shake van Martine of van Miss Cappuccino van Marion. Er zijn nog veel meer variaties te verzinnen.

 

Miss Melon Shake
Miss Cappucciono

De slagroom op Miss Cappuccino heeft Marion gemaakt op de volgende manier: 50 lossen opzetten,  in ieder losse 2V (100), in iedere vaste 2V (200)

 

De gratis patroontjes voor het schijfje meloen en de moorkop vind je hier:

Schijfje meloen
Moorkop

Heb je nog meer ideeën om een shake te maken? Laat een reactie achter!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.