• 👉 Patronen in ✔ Nederlands ✔ English ✔ Deutsch
  • 📌Unieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!
Home » Blog » Alle familieleden » Strand en Zee

Strand en Zee

Strand en Zee

 

Ik ben opgegroeid in Den Helder. Zalig zo dicht bij de zee en het strand.

Je hoeft niet lang in de auto te zitten om naar het strand te gaan. Met de fiets was het 10 minuten en dan stond je aan de strandafslag.

 

Heerlijk in het voorjaar, najaar en winter door de duinen en over het strand wandelen, schelpen zoeken. Als het hard waait kijken naar de zee en gezandstraald worden!

 

In de zomer vroeg op pad en om 9.00 uur al op het strand liggen. Dan is het nog rustig en is de zon nog niet zo heet. Garnalen scheppen deden we vroeger ook. Tegen 12.00 uur, als het strand vol loopt en het wel heel erg warm wordt,  weer naar huis.

 

 

 

Maar ik woon niet meer dicht bij de zee, helaas!

 

Elk jaar moet ik weer even zee en strand zien, ruiken en voelen! Even zee snuiven! Wat je wel snel vergeet is dat het er altijd hard waait!

 

Zo is het idee dus ontstaan om iets met het thema Strand en Zee te doen. Maar ik wilde ook iets nieuws maken om neer te zetten en op te hangen aan mijn pallet die in de woonkamer hangt.

 

Het is een pallet die geschilderd is met wit krijtverf, met een extra plankje erin, 2 knoppen en wat haakjes eraan. Dus heb ik iets ontworpen wat niet te groot is en iets wat opgehangen kan worden.

 

Ik ben zeer tevreden met mijn Meeuwen, Reddingsboeien, Scheepje en Vis. Ze staan erg leuk op mijn pallet! Een klein beetje strand en zee bij mij thuis! Ik hoop dat jij ze ook leukt vindt.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.