Haak - Quiz

Hoe vind ik een haakproject dat bij me past?

Wat zal ik nu weer eens haken?! Weet je het even niet meer? Ben je op zoek naar een nieuw haakproject, maar je weet nog niet precies wat? Maar wel dat je het haken van amigurumi’s erg leuk vindt! Doe dan deze Quiz van 10 vragen en kom erachter wat jouw volgende haakproject gaat worden!

 

Houd een pen/potlood en papiertje bij de hand! Als haakster heb je dat vast altijd al naast je liggen! ;)

Tel het aantal keren dat je een A, B, C of D als antwoord geeft. Er kan maar 1 antwoord per vraag worden gegeven. Welke letter heb je het meest gekozen? Aan de hand van deze score krijg je een gepast advies!

Quiz

Heb je al jouw letters genoteerd? Welke letter heb je het meest gekozen of is er niet echt een letter die duidelijk hoger scoort?

Wil jij weten welk advies er bij jouw score hoort? Vul jouw score,  jouw naam en e-mailadres in en je krijgt jouw advies toegestuurd!

Jouw e-mailadres is veilig bij mij. Je krijgt het gratis haakadvies bij je aanmelding om via de Verhalen van Franklin nog meer tips en nieuws te ontvangen. Je kunt je daar ook altijd weer voor afmelden als je de verhalen en tips niet langer wilt ontvangen.