Alle Funnies & Gnomes

Gnome, kabouter of Tomte

Van een gnome heb je natuurlijk wel eens gehoord. In Zweden zijn ze bekend als Tomte, het zijn echte huiskabouters die de familieleden beschermen tegen tegenslagen.

Deze gnomes zijn super leuk om te haken en je kunt er zoveel verschillende creaties mee maken!

Wil je geen fluffy garen gebruiken om een baard van te haken, gebruik dan eens een stukje nep bont. Een super snelle oplossing met een geweldig resultaat.

 

Nep bont om een baard van te maken

Nu we het toch over nep bont hebben. Wist je dat je daarmee ook zelf pompons kunt maken? Hoe je een pompon maakt van een stuk nep bont vind je bij Bont voor Baarden en Pompons 👇

Deze pompons dienen weer als lichaam voor mijn Funnies.

Je vind er ook de stukken nep bont om baarden voor de Gnomes mee te maken.

Funnies, leuke kleine projectjes

Er is een hele familie van verschillende Funnies. Allemaal met verschillend haar en verschillende hoeden of petten. Deze vind je allemaal terug in het haakpatroon van de Funnies.

Daarnaast zijn er nog Halloween Funnies en bij de gratis patroontjes vind je nog voorbeelden van andere Funnies.

Deze creaties zijn leuke kleine projectjes tussendoor. Je tovert zo een leuke tassenhanger of sleutelhanger met jouw haaknaald.Duidelijk omschreven patronen

De patronen zijn duidelijk opgebouwd, goed omschreven en voorzien van duidelijke foto’s. Of je nu net de basissteken onder de knie hebt als beginnende haakster/haker of als je wat meer ervaren bent. Als je weet hoe je een Magische Ring, een Vaste, Halve Vaste en een Losse moet maken, dan kun je al deze fantastische creaties zelf haken.

 

PDF Haakpatroon en verzending

De patronen krijg je in de vorm van een PDF bestand met duidelijke haakinstructies die met foto’s toegelicht worden, inclusief uitgebreide informatie over de gebruikte materialen en de gebruikte haaksteken en hun afkortingen.

Na betaling wordt het patroon, zo snel mogelijk, via een e-mail toegestuurd. Kijk dus ook in jouw spam-map als je na de verzendbevestiging geen e-mail met het haakpatroon hebt ontvangen.

Staat de e-mail ook niet in jouw spam-map, stuur me dan een berichtje, dan lossen we het probleem zo snel mogelijk op, zodat jij zo snel mogelijk aan de haak kunt gaan!