Zelf een nep bont pompon maken

Gratis werkbeschrijving: Hoe maak ik een pompon van nep bont?

Pompons van imitatie bont

Ze zijn zo vrolijk, kleurrijk, langharig en zo heel zacht, die pompons van bont! Wie vindt ze nou niet leuk?! Hang ze aan jouw tas, jouw sleutelhanger, aan je fiets of bevestig er een bovenop een muts! Succes gegarandeerd!

Gehaakte creatie en een pompon

Maar haak er eens een hoofdje bij en gebruik de pompon als lijfje! Deze nep bont pompons met een gehaakt hoofdje noem ik Funnies.

Elke Funnie heeft zijn of haar eigen persoonlijkheid en kunnen jouw tas, kamer, auto of caravan opvrolijken! Of wat dacht je van een Kerstboom vol met Funnies?! Het is een leuk klein haakprojectje tussendoor voor zowel de beginnende als gevorderde haker! Ze doen het ook heel goed als klein cadeautje!

Er is een hele familie van Funnies, er zijn Halloween Funnies, Kerst Funnies, Pieten Funnies en Baby Funnies. Kortom er zit voor iedereen wel een Funnie tussen.

 

Om een Funnie te maken moet je niet alleen een hoofdje en hoedje haken, je hebt ook een imitatie bont pompon nodig. Nu kun je er gewoon een kant en klare pompon voor nemen, maar jij als creatieveling vindt het natuurlijk veel leuker om dit zelf te doen!

Deze nep bont pompons zijn namelijk heel makkelijk zelf te maken! In deze gratis werkbeschrijving leg ik je uit hoe je zelf een pompon van nep bont kunt maken.

 

Extra bonus: haakpatroon

Als extra bonus vind je ook nog het haakpatroontje van de Oranje Leeuw Leo achter de beschrijving, zodat je gelijk bij jouw pompon van nep bont een hoofdje kunt haken!

Werkbeschrijving Hoe maak je een nep bont pompon

Jouw e-mailadres is veilig bij mij. Je krijgt deze online werkbeschrijving als cadeautje bij je aanmelding om via de Verhalen van Franklin nog meer tips en nieuws te ontvangen. Je kunt je daar ook altijd weer voor afmelden als je de verhalen en tips niet langer wilt ontvangen.