• 👉 Patronen in ✔ Nederlands ✔ English ✔ Deutsch
  • 📌Unieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!
Roundup blog Kerstboom eruit, Haakwerk erin

Kerstboom eruit, Haakwerk erin!

Het is weer langzamerhand tijd om afscheid van de kerstboom te nemen en alle Kerstspullen weer op te ruimen. Wat wordt het dan opeens leeg in huis, vind je ook niet?!

Daar hebben we met een groep ontwerpers wat op gevonden! Vul jouw huis met een nieuw haakproject! Je kunt kiezen uit een mooie deken voor op de bank, of voor op die lekkere stoel waar je graag zit. Een leuke top, een geweldige sjaal of een aantal leuke nieuwe amigurumi’s om jouw huis op te fleuren, maar ook de allerkleinsten worden niet vergeten! Er zit echt voor iedereen iets leuks bij!!

Kleurrijke Zigzag Deken

Deze super kleurrijke deken, gedrapeerd over jouw bank, zal de Kerstboom snel doen vergeten! Deze mooie deken is een ontwerp van Design geeft Plezier. Het patroon vind je hier:

 

Design geeft Plezier, zig zag deken
Aapje Zeb van Mrs Milly

Vier het nieuwe jaar!

Aapje Zeb gaat er helemaal voor! Hij viert het nieuwe jaar voluit! Vier jij met hem mee? Hij is ontworpen door Mrs Milly. Het patroon vind je hier: 

 

Vrolijke Golfjessjaal Laura

Niet alleen jouw huis kun je opvrolijken na de Kerst, maar jezelf natuurlijk ook! Wat dacht je van deze mooie golfjessjaal? Als je hem niet draagt, kun je hem mooi aan jouw kapstok hangen. Ziet de kapstok er ook een stuk vrolijker uit! Deze golfjessjaal is een ontwerp van Renske Creatief, het patroon vind je hier:

 

Sjaal Laura Renske Creatief
Toekan WHAZZ UP

Houd hem vast, anders vliegt hij weg!

Is deze Toekan niet lief? En zo'n heertje! Dit is een heel leuk knuffeldoekje voor de allerkleinsten om vrolijk afscheid van de Kerstboom te nemen!

Het patroon is een ontwerp van WHAZZ UP (Applicatie en zo), je vindt het patroon hier:

 

Kijk nou, een Beessie!!

Weet je wat ik zie? Een Beessie! Dit is wel een hele leukerd, deze mag vast wel in huis blijven! Dit is een ontwerp van Oenieboe, het patroon vind je hier:

 

Beessie Oenieboe
Wigwam deken Pixel 2 Mix

Super leuke Wigwam Deken!

Is de woonkamer weer helemaal naar jouw zin? Dan is het tijd om de kinderkamer op te vrolijken met deze super leuke Wigwam Deken! Maar hij zal ook heel mooi staan in jouw favoriete haakstoel!

Deze Wigwam deken is ontworpen door Pixel 2 Mix, het patroon vind je hier:

 

In elke kleur mogelijk!

Deze Kameleon, ontworpen door Millionbells, is echt geschikt voor elk plekje in jouw huis! Hij past zich zo makkelijk aan, hij wordt super leuk in welke kleur je hem ook maakt. Het patroon vind je hier:

 

Kameleon Millionbells
By Bets Crochet Designs Lotte

Lotte helpt je bij het herinrichten van jouw huis!

Deze dame, Lotte, werkt als styliste, maar ik ben er zeker van, dat ze jou ook kan helpen met het inrichten van jouw huis, nu de kerstboom eruit is! Lotte is een ontwerp van By Bets Crochet Designs, het patroon vind je hier:

 

Meer ruimte voor de kat!

Kerstboom eruit en er is weer meer ruimte voor de kat om te zitten en te liggen, zonder dat de kat in de boom hangt!

Deze leuke kat is ontworpen door Amigurumi Designs by Dani, het patroon vind je hier:

 

Amigurumi Designs by Dani, kat
Top JustDD Design

Zet jezelf in de bloemetjes!

Met deze tuniek zet je jezelf in de bloemetjes. De tuniek is genoemd naar de lupine, een mooi klein elegant bloemetje. Het patroon is ontworpen door Just DD Design en het patroon is hier te vinden:

 

Een Draak om te knuffelen!

Als iedereen druk aan het opruimen is, kan de kleine heerlijk knuffelen met dit super schattige draakje!! Deze leuke Knuffel-Draak is ontworpen door Creïmtions, het patroon vind je hier:

 

Creimtions Knuffel Draak
Dani's Creaties Clown

Lachend de Kerstboom opruimen!

Hier word je toch vrolijk van!! Clowntje Charlie maakt dat het opruimen van de Kerstboom helemaal niet erg is! Dit patroon is van Dani's Creatie en vind je hier:

 

Krijgen we nog Winter?

Wil je nog even genieten van de winter, met bijbehorende decoraties, dan heb ik een paar leuke schaatsen voor je!

Hang ze aan de kapstok, of zoals ik wel eens doe, aan mijn houten trap in de woonkamer! Dit is een ontwerp van CB's Creations, het patroon vind je hier:

 

CB's Creations haakpatroon schaatsen

Heb je al een keuze kunnen maken? Ze zijn allemaal zo leuk, lijkt me moeilijk kiezen! Veel haakplezier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.