• 👉 Patronen in ✔ Nederlands ✔ English ✔ Deutsch
  • 📌Unieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!
Home » Blog » Alle familieleden » Franklin Forge: Oh, ik ben verliefd!!

Franklin Forge: Oh, ik ben verliefd!!

Het verhaal van Franklin Forge gaat verder…

 

 

Ik val gelijk met de deur in huis! Ik heb haar vandaag voor het eerst in de ogen kunnen kijken! Oh, ik ben verliefd! Ik krijg een geweldige dame als vriendin, ik geloof dat ik alles leuk aan haar vind, haar ogen, haar haar en ik geloof dat Claudia tijdens het haken ook een heel aardig karakter heeft mee-gehaakt! Ik kan bijna niet meer wachten totdat ze helemaal af is! Zou ze mij wel leuk vinden?!? Ik hoop het zo! 

 

 

Vorige week is de Winter CAL van IJsbrand de Beer bekend gemaakt en sinds afgelopen zondag staat de materialen-lijst op de facebook groep: Crochet Along with CB’s Creations. Weten jullie dat er al meer dan 900 leden in die groep zijn. Ik ben erg benieuwd hoeveel IJsbranden er worden gemaakt!

En een heel leuk nieuwtje: Woolys, De Online Haakwinkel uit Ewijk heeft  pakketten samengesteld om IJsbrand in katoen te kunnen haken. Dus als je het jezelf makkelijk wilt maken en IJsbrand van katoen wilt haken, dan zou ik een pakket bestellen bij Woolys!  ( https://www.woolys.nl/ )

 

 

Het is jullie vast niet ontgaan: van 31 oktober tot en met 4 november was de KreaDoe in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de openingsdag is Claudia naar de beurs geweest als bezoeker met Funnie Fezz aan haar tas gespeld. Moe maar voldaan kwam ze weer thuis! Ze had een aantal leuke mensen ontmoet. En zoals ik al voorspelde kwam ze met een tas vol met bolletjes thuis! En nog veel meer! 

 

 

Nu Halloween weer voorbij is, kijken we weer vooruit naar de andere bijzondere dagen die komen gaan. Op 11 november wordt Sint Maarten gevierd. Kinderen die met leuke lampionnen de huizen langs gaan om snoepgoed op te halen.

Daarna krijgen we op 5 december het Feest van Sinterklaas. En 20 dagen later is het al weer Kerst.

Misschien heb je ook zin om mee te doen met de Mini CAL van de Christmas Funnies die Claudia er nog even tussen door gooit in week 48 en week 49. De Funnies familie breidt zich steeds verder uit, nu zijn de Christmas Funnies aan de beurt. De Mini CAL kun je vinden in ditzelfde blog, kijk dan even onder: Mini CAL Christmas Funnies.

 

 

Het leuke van de Funnies is dat je ze ook bovenop een potje kunt plaatsen of op een LED-bal!! 

 

 

Groet van Franklin!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.