• 👉 Patronen in ✔ Nederlands ✔ English ✔ Deutsch
  • 📌Unieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!
Home » Blog » Alle familieleden » Franklin Forge: Hand in hand...

Franklin Forge: Hand in hand...

 

Het verhaal van Franklin Forge: Handjes vasthouden!

 

 

Normaal gesproken vertel ik op het einde van al mijn belevenissen bij CB’s Creations wat over mijn toekomstige vriendin, maar laat ik er deze keer maar gelijk over beginnen!

Zoals jullie op de foto kunnen zien heb ik haar hand mogen vasthouden! Ik ben er helemaal een beetje onderste boven van. Zulke leuke kleine handen met vingerloze handschoenen en …. Er zitten zulke leuke armen aan die handen. Ik heb wel begrepen dat ze nog naar de manicure wil, maar ik vind het nu al geweldig! Beetje bij beetje krijgt mijn toekomstige vriendin steeds meer vorm. Maar wachten duurt zo lang! 

 

 

Hebben jullie de nieuwste creatie van Claudia gezien? Noelle het Kerst Engeltje! Bedacht, ontworpen en uitgewerkt ergens in mei en juni van dit jaar. Maar je kunt maar klaar zijn voor de Kerst, nietwaar?! Als je haar een leuk berichtje meegeeft, krijgt ze een heel persoonlijk tintje. Claudia heeft haar gehaakt om een piepschuim kegel, maar ook zonder kegel is het patroon heel goed te maken. De drie test-haaksters hebben er weer hun eigen draai aan gegeven, 3 verschillende Engeltjes, ze zijn zo leuk geworden!

 

 

Ook zag ik dat Claudia de aankondiging heeft geplaatst voor de Winter CAL. Leuk samen een IJsbeer haken! IJsbrand vindt sneeuw helemaal geweldig, maar hij heeft het gauw koud, dus kleedt hij zich warm aan!

Voor deze Winter CAL is er een speciale groep aangemaakt: Crochet Along with CB’s Creations. En de deuren van de groep zijn open, dus iedereen die zin heeft om IJsbrand de Beer mee te haken is van harte welkom.

De Winter CAL start op 21 december en duurt 5 weken. Elk deel blijft 1 week op de groep staan, met uitzondering van deel 1, die blijft 2 weken staan. Dus zorg dat je op tijd de delen download, want weg is weg!

Maar wat ze niet verwacht had dat er binnen 1 dag al meer dan 500 aanmeldingen zouden zijn voor de groep.  Wat een enthousiaste reacties allemaal! Het is maar goed dat Marion, Wilma en Martine haar helpen! 

 

 

Weten jullie dat het nog 6 weken is en dan is Sinterklaas jarig! Wat gaat de tijd toch snel! Hebben jullie al een verlanglijstje gemaakt?  En wat staat daar allemaal op? Ik heb niet zo veel te wensen, misschien een paar sokken voor als het echt heel koud gaat worden. J

 

 

Gisteren heeft Claudia het patroontje van de Zwarte Piet Funnies in een aparte blog gezet, kijk even bij haar blog of via de Facebook pagina om bij de link te komen.

 

 

Volgende week woensdag, op de dag van Halloween, start de KreaDoe weer. Vijf dagen lang hobby-plezier. Claudia gaat daar ook naar toe en ze heeft er een leuke actie bij bedacht. Houd haar Facebook pagina dus goed in de gaten!

Ze zal weer met een tas vol met bolletjes thuiskomen om nog meer creaties te maken!

 

 

Tot de volgende keer!

 

 

Groet van Franklin.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.