• 👉 Patronen in ✔ Nederlands ✔ English ✔ Deutsch
  • 📌Unieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!
Home » Blog » Alle familieleden » Franklin Forge: Ze is zo zacht!

Franklin Forge: Ze is zo zacht!

Franklin hier, met de laatste nieuwtjes van CB’s Creations!

 

 

Hebben jullie nog mee gedaan met de Give Away van CB’s Creations bij de Facebook Groep Crochet Friends? De groep vierde haar 3 jarig bestaan en organiseerde allemaal leuke puzzels, Give Aways en de start van een Cal. Er waren heel veel leuke reacties en Claudia heeft een aantal winnaars blij gemaakt met leuke patronen. Allemaal veel haakplezier!

 

Als ik het goed heb gehoord komt er zeer binnenkort weer een nieuw patroon uit, maar ik verklap nog niet wat het is. Okay vooruit, het is een dame en erg kleurrijk, maar verder houd ik mijn mond! Maar het is niet mijn toekomstige vriendin! Een sneak peek volgt!!

 

 

Binnenkort is het ook weer Halloween (31 oktober), een feest waarbij kinderen verkleed langs de deuren gaan als het donker is. In ruil voor iets lekkers laten ze de mensen die de deur opendoen schrikken! Dit jaar zal ik me eens verkleden en degene die durven aanbellen de stuipen op het lijf jagen!

 

 

CB’s Creations heeft ook aantal leuke Halloween creaties; kijk eens bij de Jumping Jack Halloween en de Halloween Funnies. Vooral die Funnies zijn zo grappig!

 

 

Maar voordat het Halloween is, krijgen we eerst nog 4 oktober: Werelddierendag. Wisten jullie dat in 1929 de eerste officiële Werelddierendag werd gevierd? Nou die beestenboel hier zal er wel een groot feest van maken. En ik zou de Facebook pagina van CB’s Creations maar in de gaten houden, volgens mij komt er een leuke Dierendag actie aan!

 

 

En dan nu nieuws over mijn vriendin!

Tussen alle andere werkzaamheden, waar ze ook druk mee is, is Claudia ook druk met mijn vriendin. Ik zie haar ook regelmatig achteruit-haken, haha! Toen ze even niet thuis was heb ik eens even tussen de bolletjes gekeken.  Ik vind haar kleurtjes ook leuk! Wat wordt ze zacht!!

Zucht, ik kan niet wachten!

 

 

Groet van Franklin


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.