Tips: Hoe, wat, waarmee?!

Waar koop jij jouw bolletjes garen, welk gereedschap is handig om te gebruiken om de gehaakte creaties te maken. Wat neem je mee op vakantie? Maar ook een aantal tips wat je kan haken voor het einde van het schooljaar. Wat zijn leuke combinatie van haakpatronen bijvoorbeeld? Of bekijk het blog eens om zelf oogjes te schilderen om jouw gehaakte creatie echt uniek te maken.

Informatie en Tips over hoe je veiligheidsoogjes schildert

De allerleukste kapsels voor amigurumi

Uiteraard is de kleding van jouw gehaakte pop erg belangrijk voor de uitstraling van de creatie, maar net zo belangrijk is het haar! Een bepaalde haarkleur en het juiste kapsel kan een amigurumi creatie echt tot leven brengen. Mijn eigen Franklin Forge daarentegen heeft geen haar, hij gaat kaal door het leven en dat past echt bij hem!

Lees meer »

Hoe maak je leuke foto's van jouw amigurumi?

Je hebt net de laatste hand gelegd aan een amigurumi haakpatroon waar je mee bezig was. De laatste draadjes van jouw gehaakte creatie zijn weggewerkt! En wat is het toch een super leuke amigurumi geworden! Je bent er zo trots op dat je er graag een foto van wilt maken en die wilt delen op jouw eigen tijdlijn op Facebook, op Instagram of in haak-gerelateerde Facebookgroepen. Je hebt helemaal gelijk! Het is hartstikke leuk om jouw gehaakte creaties te laten zien. Ik zelf vind het altijd erg fijn om naar de werkjes van anderen te kijken.

Lees meer »

Herfst Patronen Roundup!

Herfst, het seizoen van de warme kleuren, vallende bladeren, wind en regen! Voor de weerkundigen begint de herfst op 1 september. Rond 23 september begint de astronomische herfst, maar officieel gaat de herfst in op 21 september!

Lees meer »

Vintage krans

Ik ben wel een liefhebber van oude brocante en vintage spulletjes. Toen ik een brocante/vintage gehaakte krans voorbij zag komen dacht ik: dat wil ik ook!

Lees meer »