• 👉 Patronen in ✔ Nederlands ✔ English ✔ Deutsch
  • 📌Unieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!

Waar koop jij jouw bolletjes?

Hier in mijn woonplaats Papendrecht zijn meerdere mogelijkheden om garen te kopen voor mijn projecten. Je hebt hier Zeeman, Action en Xenos, winkels die naast al hun andere spullen ook katoen en acryl garen verkopen. Over het algemeen is het aardig van kwaliteit en prijs, en kun je er leuke projecten mee maken. Zo nu en dan verkopen de Trekpleister en het Kruidvat ook garen, maar ik moet toegeven dat ik dat garen nog nooit gekocht heb. De paddenstoelen Ama en Nita heb ik bijvoorbeeld van het garen van Zeeman gemaakt. 

 

 

Ook koop ik wel eens garen op een beurs, zoals de KreaDoe. Ze hebben daar leuke aanbiedingen bij bijna alle stands. Ik kom dan meestal thuis met katoen van Yarn and Colors. Mooi katoen om mee te haken. Maar voor huidskleur koop ik toch Scheepjes Catona nr. 263. Ook online heb ik wel eens katoen gekocht, zoals bijvoorbeeld bij Yoursz. 

 

Op vakantie en winkelend in een andere stad neem ik ook wel eens een bolletje katoen mee, bij bijvoorbeeld de boekenvoordeel, of laatst nog bij Søstrene Grene in Rotterdam. Vaak neem ik dan 1 of 2 bolletjes mee, zo van: je weet maar nooit!

Ondertussen heb ik een bescheiden voorraadje opgebouwd. :)

 

 

Harald de Kikker heb ik bijvoorbeeld met een bolletje katoen gehaakt van Søstrene Grene. 

 

MAAR sinds ruim twee jaar is Papendrecht een echte breiwinkel rijker: De Breiwinkel! 😊

 

 

De Breiwinkel van Sacha Kroek-Prinsen is dé handwerkwinkel van Papendrecht, te vinden onder Zipp Mode, achter het gemeentehuis op de Meent. In de Breiwinkel vind je alle producten voor prachtige creaties: van brei- en haakgaren tot fournituren, borduurmaterialen, veiligheidsoogjes, knopen en patronen van o.a. de topmerken Lammy Yarns, DMC, Gütermann en Prym, voor iedereen en elke portemonnee! Regelmatig wordt er een workshop georganiseerd.

 

 

De Breiwinkel verkoopt garen van Lammy Yarns. Ik heb al een aantal projecten gemaakt met Lammy Yarns Rio en Hawaï, en de gemêleerde Rio. Garen van een goede kwaliteit voor een goede prijs. Het haakt heerlijk weg. En er is volop keus!

 

 

De broer van Harald de Kikker heb ik bijvoorbeeld gemaakt met de gemêleerde Rio. De muts, de oorwarmer en het kaashart van de Muisjes Val en Tijn, het telefoonhoesje van Harry Potter zijn gehaakt met Lammy Yarns Hawaï. Ook de Dikke Dame is geheel gemaakt met Lammy Yarns garen van De Breiwinkel.

 

 

Dus mocht je eens in de buurt van Papendrecht zijn, breng dan eens een bezoekje aan de Breiwinkel!  

 

https://www.facebook.com/debreiwinkelpapendrecht/

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.