Haakwerkjes afmaken...?

Blog haakwerkjes afmaken

Yarn Topics: Haakwerkjes niet afmaken?

Ik stel de Yarn Topics vragen altijd aan jou, laat ik ze zelf ook eens beantwoorden!

 

Heb ik wel eens een haakwerkje niet afgemaakt?

 

Ja!! Natuurlijk zou ik zeggen!

Maar dat zijn er niet heel veel. Of wel?

Even nadenken! Ik heb een aantal pakketten liggen, gekregen en zelf gekocht, die ik niet heb afgemaakt. Zo heb ik een kreeft liggen die alleen een stuk van zijn lijf heeft.

Ook heb ik het Haken voor Dummies pakket liggen, het ventje heeft alleen nog zijn hoofd, maar wel al ogen, oren en een neus!

Ja en dan heb ik eens bij de Boekenvoordeel de pakketten gekocht van Mickey en Minnie Mouse. De garen erin heb ik vervangen voor katoen en ik heb Minnie Mouse helemaal gehaakt, alleen Mickey nog niet. Ook nog niet aan begonnen. Dus hij valt onder het hoofdstuk: Nog te doen. Pffft, dat scheelt weer.

 

Kreeft
Haken voor Dummies
Minnie Mouse pakket Boekenvoordeel

Ook wil ik nog wel eens een patroon van een andere ontwerper meenemen op vakantie. Zo liggen er nog 2 kleine Pennywise Clowntjes, de oude en de nieuwe versie, om af te maken. Het uitkammen van het haar vergt nogal veel tijd. Maar eerlijk is eerlijk ze zijn nog niet af.

 

Over vakantie gesproken… Ik maak ook wel eens een nieuw ontwerp op vakantie. Ik kwam leuke bolletjes katoen tegen en heb toen in mijn vakantie, tussen alle uitstapjes door de gehaakte versie van mijn houten Pinocchio ontworpen.

 

Pennywise

 

Maar waar ik wel veel van heb liggen, zijn uitprobeersels! Losse armen, benen, vestjes, bloemetjes, kookpotten etc. Allemaal om te kijken of het patroon dat ik in mijn hoofd heb, ook zo uit mijn haaknaald wil kruipen. Soms lukt dat in 1 keer en soms duurt het wat langer.

Soms ben ik iets aan het uitproberen en krijg ik ineens een leuk idee voor een ander ontwerp. Ook dat gebeurt wel eens.

Weet je dat de gekste vormen leuk zijn als pet of hoed! Althans ik vind van wel!

 

Ik denk dat ik de komende vakantie eens kijk of ik wat af kan maken, of zal ik toch aan een nieuw haakwerkje beginnen…

Onderdelen

Reactie plaatsen

Reacties

Dina
7 maanden geleden

Heeft u ook het patroon van de nieuwe pennywise te koop ? Groetjes