• πŸ‘‰ Patronen in βœ” Nederlands βœ” English βœ” Deutsch
  • πŸ“ŒUnieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!
Home » Blog » Weetjes over mij » Uitwaaien op het strand!

Uitwaaien op het strand!

Gepubliceerd op 19 januari 2021 om 19:19

Uitwaaien op het strand

Uitwaaien op het strand!

 

Vorig jaar waren we (mijn man en ik) tijdens de zomervakantie een weekje naar het strand. Ik ben opgegroeid in Den Helder en elk jaar moet ik even naar het strand en de zee. Maar als je me al een tijdje volgt is dit oud nieuws!

 

We gaan al jaren naar een vakantiehuisje in Sint Maartenszee. Een heerlijk rustig park en het strand op fiets afstand! Pak je de auto en rijd je een stukje verder naar het zuiden dan zit je ook zo op het strand van Petten. Rijd je meer naar het noorden dan kom je vanzelf uit in Den Helder.

 

Warme chocolade melk

 

Het weekje dat we in Sint Maartenszee waren hebben we verschillende weertypen meegemaakt. Heerlijk zonnig om lekker buiten te zitten of een zonnige strandwandeling te maken. We hebben ook regen en heel veel wind gehad. Maar, hey, ik wilde uitwaaien en dat is zeer goed gelukt!

 

Eén keer zijn we een beetje verregend op het strand, maar dan is er niets lekkerder dan in een strandtent een warme chocomelk met slagroom te drinken!

 

Claudia aan het uitwaaien
chocolademelk met slagroom

Strand van Den Helder

 

Dit jaar had ik ook een tas met creaties mee om strandfoto’s te maken. We zijn naar Den Helder gereden en hebben het Hengstepad gelopen. Het Hengstepad is een pad van ongeveer een kilometer naar de strandopgang die wij vroeger altijd al namen als we naar het strand gingen. Het is alleen lopend of met de fiets te bereiken. Het eerste deel door duinen en heide is een groot losloopveld voor honden. Daarna loop je langs de Donkere Duinen (een dennenbos) verder naar het strand.

 

Het had de dag ervoor geregend, het zand was dus wat harder. Het was licht bewolkt, maar ook dat mocht de pret niet drukken.

Het was heerlijk rustig op het strand. Wandel weer en geen strand-lig weer. Ik heb een mooi plekje uitgekozen met wat helm, als je de duinen opkeek en vanuit de andere kant uiteraard uitzicht op zee.

 

Hengstepad
Tas met creaties

Schoenen vol zand

 

Mijn tas met creaties kon open. Naast Franklin had ik ook de meeuwen en de flamingo’s meegenomen. Twee dagen daarvoor had ik ook nog een schelp gehaakt. De schelp had ik gevuld met mijn tankini, die had ik met dit weer toch niet nodig!

 

Zo af en toe moest ik vragen of mij man een stukje verderop kon gaan staan, want dan stond hij duidelijk in de weg! Ik heb veel op mijn knieën gezeten en plat gelegen om zo laag mogelijk foto’s te maken, met als gevolg dat mijn broek nat en groen was geworden en mijn schoenen vol met zand zaten. Maar ik ben zeer tevreden over de foto’s. Ik heb er een paar uitgekozen. Er zijn er nog veel meer! Ik hoop dat jij ze ook leuk vindt!

 

Schelp
Franklin op het strand
Meeuwen
Flamingo aan het strand

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.