• 👉 Patronen in ✔ Nederlands ✔ English ✔ Deutsch
  • 📌Unieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!
Home » Blog » Alle familieleden » Franklin Forge: Mijn wachten wordt beloond!

Franklin Forge: Mijn wachten wordt beloond!

Het verhaal van Franklin gaat verder…

 

 

Deze keer geen ander nieuws over CB’s Creations van Claudia, maar alleen maar over mijn nieuwe vriendin!

 

 

Na velen weken te hebben moeten wachten en steeds een klein deeltje van mijn toekomstige vriendin te mogen zien, kan ik jullie melden dat ik haar nu in volle glorie heb mogen bewonderen! Ze is in één woord GEWELDIG!

 

Haar haar, haar kleding, haar nagels, gewoon alles vind ik geweldig!! Ik ben er ondersteboven van.

 

 

Ik ga jullie nu ook onthullen hoe ze heet: Victoria Amber Fleming! 

 

 

Victoria woont in een huisje vlak bij de zee. Ze vindt het heerlijk om de zee te zien, te horen en te ruiken! Ze is vaak bij het strand te vinden, want je weet nooit wat je vindt. Ze heeft altijd een bos sleutels bij zich, handig om deuren en kisten open te maken, die anders gesloten zouden blijven. Reizen doet ze ook graag, niet alleen per boot, maar ook per trein. Dicht bij de kust is een oud trein stationnetje waar ze regelmatig komt…

 

 

Ik word er helemaal poëtisch van en heb voor haar een gedicht geschreven.

 

 

Voor je het weet zit ze altijd naast me hier op het bankje!!

 

Aanstaande vrijdag komt het patroon beschikbaar, want ook de test-haaksters hebben bij hun eigen Franklin een geweldige Victoria gemaakt.

 

 

Heb jij het patroon van Franklin al gekocht en wil je het patroon van Victoria ook kopen? Stuur me een berichtje met waar je Franklin gekocht hebt (Etsy of Ravelry) en je krijgt een code voor 30% korting op het patroon in mijn Etsy en Ravelry shop.

 

 

Koop je Franklin en Victoria samen dan wordt de korting van 30% automatisch berekend.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.