Kransen Vintage

Vintage krans

Ik ben wel een liefhebber van oude brocante en vintage spulletjes. Toen ik een brocante/vintage gehaakte krans voorbij zag komen dacht ik: dat wil ik ook!

Samen met mijn moeder heb ik inkopen gedaan: piepschuim kransen, bolletjes katoen van de boekenvoordeel, dunne zilveren armbandjes, lintjes, vogeltjes etc. Op internet ben ik op zoek gegaan naar leuke haakpatroontjes van kleine brocante bloemetjes, vlindertjes, hartjes en fotolijstjes. Toen zijn we samen aan de haak gegaan.

 

Gratis haakpatroon geurzakje

Ook wilde ik graag een geurzakje in mijn krans verwerken, maar de patroontjes die ik vond waren allemaal gemaakt met heel dun garen en een dunne haaknaald. Ik wilde hetzelfde garen en haaknaald gebruiken als die ik ook voor de andere patroontjes had gebruikt.  Dus heb ik zelf een patroontje uitgeschreven voor een geurzakje. Je kunt het bij mijn gratis patroontjes downloaden. Zie de link onder de foto van het geurzakje.

 

Het fotolijstje hebben wij gemaakt door een dun armbandje om te haken. Als foto heb ik een servet genomen en die geplastificeerd. Deze is achter het fotolijstje gelijmd. Je kunt er ook nog een stukje vilt achter lijmen.

 

Wil je weten hoe je een brocante/vintage krans kunt maken? Kijk dan eens in mijn FB groep Crochet Along with CB’s Creations. Daar heb ik een album gemaakt met uitleg hoe je een krans maakt en allemaal linkjes naar leuke brocante patroontjes van hartjes, bloemetjes, fotolijstjes en vlinders.  

Geurzakje

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.