• 👉 Patronen in ✔ Nederlands ✔ English ✔ Deutsch
 • 📌Unieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!

Welkom/Welcome/Wilkommen

Gepubliceerd op 17 april 2021 om 19:00

Claudia, ontwerper van amigurumi haakpatronen

Franklin Forge en de rest van de Familie heten je welkom!

 

Er zijn weer nieuwe volgers van mijn Facebookpagina bijgekomen en nieuwe leden in de Facebook groep Crochet Along with CB’s Creations! Leuk dat je er bent! Ik ben Claudia, het gezicht achter CB’s Creations, de bedenkster van Franklin Forge en de rest van de familie!

 

Inspiratie komt overal vandaan

 

Ik haak al vanaf dat ik een klein meisje was, maar heb in al die tijd ook heel veel andere hobby’s gedaan en uitgeprobeerd.  Ik haal mijn inspiratie echt overal vandaan. Ik heb daar ook een blog-serie over geschreven, ik zal de link hieronder plaatsen, als je het leuk vindt om het eens te lezen.

https://www.cbscreations.nl/blog/310427_van-idee-naar-creatie-deel-1

 

For English:

https://www.cbscreations.nl/blog/english

Deutsch unten

Foto's van gehaakte creaties maken

 

Mijn hoofd zit vaak zo vol met ideeën, dat ik ze regelmatig op moet schrijven anders loopt mijn hoofd over! Sommige ideeën kunnen niet wachten en die moeten uitgewerkt worden. Dan zit er niets anders op om aan het tekenen, ontwerpen en haken te gaan.

 

Wat ik de laatste tijd erg leuk vind is het maken van foto’s van mijn creaties in de natuur. Gezellig met mijn man een wandeling maken, tas mee met de uitverkoren creatie(s) en leuke plekjes uitzoeken.

   

  Muis Piep amigurumi haakpatroon YLA Box
  Franklin Forge in de boom, amigurumi haakpatroon Elf

  Foto van mezelf

   

  Ik vond ook dat het weer eens tijd was voor een nieuwe foto van mezelf. Ik zal de enige niet zijn, die vindt dat ze nooit zo leuk op een foto staat. Ik vraag mijn man wel eens een foto te maken, maar die staat dan zo lang met de instellingen te frutselen dat ik daar ongeduldig van word en dan sta ik weer met mijn mond open op de foto! 🤣

   

  Een tijd terug heb ik via mijn werk Ella de Boer leren kennen van Creatie in Beeld Fotografie. Haar heb ik gevraagd of ze eens foto’s van me wilde maken. En ik vind ze super leuk geworden, al zeg ik het zelf! Dus je zult zo af en toe nog wel eens een nieuwe foto van mij voorbij zien komen!

    

    

   😂😂

   Claudia met een gekke foto

   Creaties om trots op te zijn

   Wil je weten wat voor een creaties ik allemaal bedenk? Neem een kijkje bij de haakpatronen. De patronen zijn duidelijk geschreven met stap voor stap foto’s zodat jij ook een gehaakte creatie kunt maken om trots op te zijn.

    

   Wil je nog meer over mij te weten komen? 😉 Over mij

    

   Word ook lid van de Facebookgroep Crochet Along with CB’s Creations. Daar kun je jouw creaties laten zien die jij gehaakt hebt en ze hoeven niet allemaal van CB’s Creations te zijn.

    

   Nogmaals welkom! Leuk dat je er bent!

   Deutsch

   Herzlich willkommen für alle neuen Follower und Mitglieder!

    

   Neue Follower meiner Facebook-Seite wurden hinzugefügt und neue Mitglieder in der Facebook-Gruppe Crochet Along with CB’s Creations! Ich bin froh, dass Sie hier sind! Ich bin Claudia, das Gesicht hinter CB’s Creations, der Schöpfer von Franklin Forge und der Rest der Familie!

    

   Ich habe, seit ich ein kleines Mädchen war, immer gehäkelt, aber ich habe eine Menge anderer Hobbys in all dieser Zeit getan und versucht.  Ich bekomme wirklich meine Inspiration von überall.

    

   Mein Kopf ist oft so voller Ideen, ich muss sie regelmäßig aufschreiben, oder mein Kopf wird übergehen! Einige Ideen können nicht warten und müssen ausgearbeitet werden. Dann gibt es nichts anderes zu zeichnen, zu entwerfen und zu häkeln.

    

   Was ich in letzter Zeit wirklich mag, ist, meine Kreationen in der Natur zu fotografieren. Gemütlich mit meinem Mann für einen Spaziergang, Tasche mit den gewählten Kreationen und eine schöne Orte wählen.

    

   Ich dachte auch, es wäre Zeit für ein neues Bild von mir. Ich werde nicht die Einzige sein, die denkt, dass sie noch nie so niedlich auf einem Bild ist. Manchmal bitte ich meinen Mann, ein Foto zu machen, aber er wird so lange mit den Einstellungen spielen, dass es mich ungeduldig macht und dann bin ich wieder mit offenem Mund auf dem Foto!

    

   Vor einiger Zeit habe ich Ella de Boer von Creatie in Beeld Fotografie durch meine Arbeit kennenlernen. Ich bat sie, Fotos von mir zu machen. Und ich liebe sie, auch wenn ich das selbst sage! So sehen Sie ab und zu ein neues Bild von mir!

   Willkommen! Ich bin froh, dass Sie hier sind!

    


   «   »

   Reactie plaatsen

   Reacties

   Er zijn geen reacties geplaatst.