• 👉 Patronen in ✔ Nederlands ✔ English ✔ Deutsch
  • 📌Unieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!

Een Blogdipje!

Gepubliceerd op 22 januari 2020 om 19:17

Blogdipje

Een blogdipje! Maar altijd beter dan een haakdipje!!

 

Soms sluipt het er zomaar in, te druk met andere dingen, zoals gezin, werk, haakwerk, nieuwsbrief en nog meer van dat soort dingetjes en dan niet weten wat je zal schrijven of waarover je zal schrijven! Het is al bijna 3 maanden geleden dat ik voor het laatst iets geschreven heb op mijn blog.

 

Gelukkig is het geen haakdipje! Ik ben druk bezig met het ontwerpen van een aantal leuke patronen, al zeg ik het zelf. Dat is trouwens wel de manier waarop ik ontwerp: ik moet het zelf leuk vinden! Tevens ben ik druk bezig met voorbereidingen voor een aantal leuke projecten voor verderop in het jaar, maar daar kan ik nu nog niets over zeggen.

 

Als mijn super testers met een patroon bezig zijn om te testen, ben ik al weer bezig met het volgende patroon en in mijn hoofd kan ik dan al 2 patronen verder zijn! Ik loop ergens langs of ik zie iets liggen en ik denk alweer, oh, dat zou een leuk ontwerp kunnen worden!

 

Ook het onderhouden van een pagina op Facebook inclusief een groep neemt behoorlijk wat tijd in beslag. Deze maand ben ik ontwerper van de maand in de Facebook Groep Two Redheads Crochet. Daar ben ik druk aan het verzinnen wat we elke week zullen posten en hoe we de leden een beetje meer betrokken kunnen krijgen bij de groep.

En dan is er nog zoiets als Pinterest en Instagram om bij te houden…

 

two redheads crochet

 

Dus druk, druk, druk!! Maar om met mijn schoonvader te spreken: “Je bent zo druk, als je het zelf maakt!”. En daar heeft hij volkomen gelijk in. Ik ga mij focussen op OF, OF, OF en niet op EN, EN, EN! Het is ook niet zo erg om even geen inspiratie te hebben om iets te schrijven. Maar zoals je zelf ziet, zelfs het schrijven over een blogdipje levert al een kleine blog op!!

 

Weet je wat? Ik ga lekker haken!

 

Zoals je ziet heb ik BitMoji ontdekt!!

Bezig met wol

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.