• 👉 Patronen in ✔ Nederlands ✔ English ✔ Deutsch
  • 📌Unieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!

Website bouwen? Ik wil haken!

Gepubliceerd op 2 april 2019 om 19:12

Building Website

 

Ik ben sinds begin maart druk bezig met het bouwen van een nieuwe website. Ik had al wel een soort van website om mijn blog heen gebouwd, maar daar had ik niet genoeg ruimte meer om verder uit te breiden. Dus hulp gezocht bij mijn jongste zoon, onze rots in de branding als het om ICT-zaken gaat! Hij heeft uitgezocht wat de beste webhost voor mij zou zijn. Zo kwam ik bij de webhost waar ik nu mijn website, blog en webshop aan het maken ben. Ik ben dus wel met haken bezig, maar meer met alle dingen er om heen.

 

 

Een website bouwen is toch wel iets meer werk als dat de reclames je doen geloven. Het is heel leerzaam! Ik weet nu veel meer over SEO, Funnels en Call to Action! Weer eens wat anders dan V, ST, Alleen in Achterste Lussen haken!

 

 

Tussen de bedrijven door was ik wel bezig met een paar projectjes, waaronder een aantal gratis patroontjes en dan is het best lastig om geen blog te hebben om dat te melden en mijn patroontje daar neer te zetten, zodat iedereen het kan downloaden.

 

Gelukkig heb ik wel een Facebookpagina (CB’s Creations) en een Facebookgroep (Crochet Along with CB’s Creations)! De patroontjes van de Gekke Eierwarmers en het Wiebel Vogeltje kun je op mijn groep op Facebook vinden, maar nu ook op mijn website! Yeah!  

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.