• 👉 Patronen in ✔ Nederlands ✔ English ✔ Deutsch
  • 📌Unieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!
Home » Blog » Tips: Hoe, wat, waarmee » Kerst in de zomer!?!

Kerst in de zomer!?!

Kerst in de zomer

Kerst in de Zomer? Het is misschien iets te vroeg om aan Kerst te denken , maar voordat je het weet is het weer zover!

 

Mede-freubelaars zullen dit wel begrijpen: wil je iets leuks wilt maken om tijdens de Kerst-periode in huis te zetten of om cadeau te geven dan zul je op tijd moeten beginnen.

Dus wil je de hele maand december in Kerst-sferen verkeren en je doet er ongeveer 4 tot 6 weken over om leuke dingen te maken dan is het zaak om toch zeker half oktober te beginnen!!

 

Jumping Jack Christmas
Noelle
Notenkraker

Sinterklaas, Halloween en Pasen

Maar ben je een ontwerper dan begin je vaak nog eerder met iets te bedenken en te ontwerpen voor de Kerst. Het moet dan ook nog uitgewerkt worden, getest en gepromoot. Kerst in de zomer? Jazeker!! Let it snow, let it snow, let it snow!

 

En dat geldt natuurlijk niet alleen voor Kerst, ook voor Sinterklaas. Voor dat Sinterklaas jarig is, is hij al 3 weken in Nederland. Ook hiervoor is het handig om half oktober of nog eerder te beginnen.

 

Als je ontwerper bent verschuift gewoon het hele jaar! Met Oud en Nieuw denk je aan Valentijnsdag, op Valentijnsdag begin je aan de Pasen. Daartussen ligt nog het voorjaar/de lente. Wil je iets doen voor de zomer? Gelijk na de Pasen er maar mee starten. Oja, dan heb je ook nog Herfst, Halloween en de Winter! En dan heb je nog alle leuke ontwerpen, ideeën die gewoon altijd kunnen.

 

Jumping Jack Halloween
Paastrio
Halloween Funnies
Halloween CAL

 

Natuurlijk hoef je niet met al deze belangrijke dagen en feestdagen mee te doen of rekening te houden. Maar soms is het gewoon leuk om iets voor Halloween bijvoorbeeld te ontwerpen, of voor de Kerst.

 

 

Mij hoor je dan ook niet klagen als begin september de pepernoten in de winkel liggen of net na de Kerst de paaseitjes opduiken. Het brengt mij alleen maar meer in de stemming!!

 

Zoek je nog een leuk patroon voor de Halloween, Kerst of Pasen? Kijk eens bij mijn patronen.

 

snoepgoed

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.