• 👉 Patronen in ✔ Nederlands ✔ English ✔ Deutsch
  • 📌Unieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!

De paden op, de lanen in!

De paden op de lanen in

De paden op, de lanen in. Buiten foto’s maken van mijn creaties.

 

Zoals je in mijn blog “Uitwaaien op het strand” kon lezen, heb ik een aantal creaties meegenomen op vakantie om foto’s van hen te maken.

Zo heb ik toen niet alleen foto’s op het strand gemaakt maar ook op andere leuke plekjes. Wat dacht je van de meeuwen op de meerpalen die ik tegenkwam?

 

 

 

Muis Piep op de Veluwe

 

Begin vorig jaar mocht ik een ontwerp maken voor de YLA box, Muis Piep. Mijn man en ik hadden toevallig een weekendje op de Veluwe gepland en Muis Piep is met ons mee geweest. Ook Franklin heeft zich in mijn tas gewurmd om mee op pad te gaan. De eerste dag was het wat bewolkt weer, maar zijn het best leuke foto’s geworden.

 

De tweede dag hebben we in het bos foto’s gemaakt van Muis Piep. We troffen het met het weer, er scheen een leuk zonnetje. Ik had een plastic zak extra meegenomen om zelf geen natte knieën te krijgen. Op een enkele wandelaar met hond na, kwamen we niemand tegen. Heerlijk rustig!

 

Maar zoals je ziet neemt mijn man ook wel eens een foto van mij, in actie! Worstelend met scheve ondergronden of net een tak die in de weg hangt!

 

Franklin op de veluwe
Muis Piep
Actie foto Claudia

Tuin van mijn ouders

 

Ook heb ik van de zomer bij mijn ouders in de tuin foto’s genomen van mijn creaties. Mijn ouders hebben een heerlijke tuin met mooie bloeiende planten. Het worden vanzelf vrolijke foto’s! Mijn moeder heeft trouwens de groene vingers!

 

Vince in de tuin bij mijn ouders

Alblasserbos

 

Hier in de buurt heb je het Alblasserbos. Het Alblasserbos ligt in het zuidwesten van de Alblasserwaard tussen Papendrecht, Oud-Alblas en Wijngaarden. Dit zogenaamde polderbos is 25 jaar geleden aangelegd door mensenhanden en is in de tussentijd uitgegroeid tot een mooi volwassen bos met mooie dikke bomen. Een mooie plek om te wandelen en om een paar creaties op de foto te zetten.

 

Deze keer mochten mijn Paddenstoelen Gnome, de paddenstoelen Ama en Nita en Ferre mee op pad. We kwamen ook een mooie knotwilg tegen, zoals je kunt zien bij deze foto van de Paddenstoelen Gnome.

Soms kwamen we leuke plekjes tegen die voor mijn kleine persoontje iets te hoog waren, dan is het toch altijd handig om mijn man in de buurt te hebben.

 

Tas met creaties
Koeien
Ferre in het Alblasserbos
Paddenstoelen Gnome in de knotwilg
Ama en Nita in het Alblasserbos

Heerlijk buiten!

 

Het is een heerlijke combinatie van buiten zijn, een ommetje maken, genieten van de natuur en leuke foto’s maken van mijn creaties. We zullen binnenkort eens kijken waar we mijn creaties nog meer mee naartoe kunnen nemen!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.