• 👉 Patronen in ✔ Nederlands ✔ English ✔ Deutsch
  • 📌Unieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!

Eitjes en Vogeltjes!

Eierwaremers

Eitjes

 

Heb je ze al gezien? De Gekke Eitjes eierwarmers! Echt ideaal om restjes katoen en fluffy garen mee op te maken. De oogjes heb ik gemaakt van vilt, met pastelkrijt heb ik de randjes van de ogen een kleurtje gegeven. En met pastelkrijt wat kleurtjes op de wangen gedaan. Nog een tip: de pupillen heb ik met behulp van een perforator gemaakt. Zo heb je hele mooie ronde pupillen. Deze eierwarmers zijn echt de blije eieren van jouw ontbijt/Paastafel!

 

Wiebel Vogeltje

De Action is altijd een leuke winkel om eens doorheen te wandelen. Zelden kom ik met lege handen naar buiten. Laat ik me hier alleen beperken tot hobby-spulletjes (de andere dingen zijn ook al zo leuk): leuke spulletjes om mee te freubelen zoals lintjes, katoen, kralen, scrapbook-sleutels en vlinders, klei, verf, grasmatjes en een zonnestoel om bij een foto-shoot van mijn creaties te gebruiken.

 

Al wandelend door de Action viel mijn oog op een aantal leuke vogeltjes van metaal, met een veer in hun lichaam zodat ze kunnen wiebelen. Hmmm, als ik de ogen, vleugels, staart en snavel verwijder dan blijft er een eivorm over met vogelpootjes. Leuk!

 

Ach arm vogeltje, zo kaal, daar ga ik gauw eens verandering in brengen! Een lijfje, een kopje, een snaveltje, twee vleugels en drie staartveren en het vogeltje ziet er gelijk anders uit. Oja, 2 wiebeloogjes als we toch aan het wiebelen zijn!

 

Het gratis patroontje is te vinden bij mijn Gratis Patroontjes op de website en in de groep Crochet Along with CB’s Creations.

 

Hebben jullie ze al voorbij zien wiebelen?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.