• 👉 Patronen in ✔ Nederlands ✔ English ✔ Deutsch
  • 📌Unieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!
Home » Blog » Alle familieleden » Franklin Forge: Ja hoor, ze heeft 2 benen...!

Franklin Forge: Ja hoor, ze heeft 2 benen...!

 

Hallo iedereen, hier weer een berichtje van Franklin! 

 

 

Zoals ik vorige week al vertelde kwam er weer een nieuw patroon van Claudia uit. Het is Joni de Hippie Elf geworden. Joni vindt het heerlijk om op blote voeten op muziek te dansen! Ze bezoekt graag muziekfestivals! Haar favoriete beestjes zijn lieveheersbeestjes. Zoals je ziet zijn ze ook dol op Joni en haar zonnebloemhoed. En hebben jullie die geweldig leuke foto gezien van de 3 verschillende Joni’s van de test-haaksters? Leuk, hé!! 

 

 

En je zult het niet geloven, maar deze week komt er weer een nieuw patroontje uit. Weer van een dame en weer is het niet mijn vriendin! Deze dame heeft ze een tijdje terug ontworpen en het is nu de juiste tijd om haar aan de wereld te laten zien. Ik vind haar zelf een leuk klein dametje. Ik ben benieuwd wat jullie van haar vinden. 

 

 

Ook is Claudia druk bezig met voorbereidingen voor een CAL! Ik heb haar eerst even moeten vragen wat een CAL is. Blijkt het gewoon “lekker samen haken” te betekenen. Dus dat wordt weer een nieuw patroon, maar nu gezellig samen haken!

 

 

Misschien wordt het tijd dat ikzelf ook eens leer haken! 

 

 

Vorige week was het Wereld Dierendag en zoals ik het al voorspelde was het hier een dolle boel met al het beestenspul. Het liep iets uit de hand toen ze allemaal verstoppertje gingen spelen. Gene de Wasbeer kwam vast te zitten in het Bloempothuis van Mol en Muis! Het duurde wel even voor we hem weer bevrijd hadden! Een van de hondjes schoot kwam hem helpen. Er zijn gelukkig geen gewonden gevallen! 

 

 

Over gewonden gesproken: de jongste zoon van Claudia heeft vorige week een scooter ongeluk gehad en loopt nu met zijn linker been in het gips, omdat hij zijn enkel gebroken heeft. Het was dus even hectisch hier in huis en ik zag dat Claudia minder tijd had om te haken en te ontwerpen.

En hoe ironisch, ze heeft zojuist de twee benen van mijn toekomstige vriendin gemaakt! Helemaal heel, zonder breuk, haha!

Nog even en dan komt er vast een lijf bovenop die twee prachtige benen en handen en armen, oh ja en ook nog een hoofd! Had ik al gezegd dat ik bijna niet meer kan wachten?

 

 

Groet van Franklin


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.