• 👉 Patronen in ✔ Nederlands ✔ English ✔ Deutsch
  • 📌Unieke, veelzijdige, verrassende en zelfs verslavende amigurumi haakpatronen!
Home » Blog » Alle familieleden » Franklin Forge: Pssst, ik krijg een vriendin!

Franklin Forge: Pssst, ik krijg een vriendin!

Het is alweer zo’n tijd geleden dat Claudia iets geschreven heeft dat ik het van haar over heb genomen! Ik zal mee eerst eens netjes voorstellen, voor de mensen die mij nog niet kennen. 

 

 

Mijn naam is Franklin Forge, Mr. Franklin Forge! Ik ben een Steampunk Elf en woon al vele jaren in een klein trein stationnetje. Ik ben helemaal gek van stoommachines en zeer gefascineerd door klokken en tijd.

 

 

Zie je mijn zakhorloge? Deze is mij zeer dierbaar en heb ik gekregen van de eerste trein conducteur van dit station. Elke dag loop ik mijn ronde om te controleren of alles hier op het station wel op tijd loopt.

 

 

Ja, ik weet ook wel dat ik een creatie van Claudia ben. Ze heeft geprobeerd haar boetseer technieken in het haken toe te passen en toen ben ik ontstaan. En ik moet zeggen: ik ben zeer tevreden met mezelf. Trots ben ik ook op het feit dat ik de reden ben dat CB’s Creations is ontstaan in mei 2017. Ik sta op haar profiel foto voor haar Facebook pagina en op haar kaartjes!

 

 

Sinds mei 2017 zijn er veel meer creaties bij gekomen, om sommigen moet ik erg lachen zoals Grapjas en ROFL!. Bij sommigen trek ik mijn (denkbeeldige) wenkbrauw op: die Crazy Eggs, gekke jongens! Wick is een goede gast, altijd licht in het donker! Het is een dolle boel met de kikkers, honden, muizen, molletjes en varkens. Er is zelfs een varken die zijn eigen raket heeft. Het moet niet gekker worden!

 

 

Weten jullie bijvoorbeeld dat een van Claudia’s creaties terecht is gekomen in de Amerikaanse Crochet Calendar 2019?  Baseballer Bobby Joe, de sportiefste van ons allemaal. En dat ze nog een aantal leuke samenwerkingen op stapel heeft staan?

 

 

Maar weet je wat het leukste nieuwtje is? Ik weet helemaal niet of ik het al mag vertellen…… Ik krijg een vriendin!!!!

 

 

Het is best wel eenzaam, zo alleen op mijn stationnetje, en daarom ben ik extra blij dat ik straks niet meer alleen ben. Ik heb Claudia al zien sjouwen met allerlei katoentjes, wolletjes et cetera. Ik heb ook stiekem over haar schouder mee gekeken toen ze aantekeningen aan het maken was in haar haakboekje. Ik ben zo benieuwd! Ik hoop zo dat ze een aardige dame is! En dat ze ook een beetje van Steampunk houdt. Voorlopig moet ik nog even geduld hebben, maar ik houd jullie op de hoogte.

 

 

Groet van Franklin


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.